To je to što me zanima!

Snima se gola, twerka i pjeva: 'Nema puno cura poput mene'

Moje postojanje kao glazbenice je čisti aktivizam. Ne vidite puno cura koje ovako izgledaju na sličnim ceremonijama - rekla je nedavno reperica iz Minnesote, koja najviše voli klasičnu glazbu
Vidi originalni članak

U noći na ponedjeljak glazbena elita okupit će se u Los Angelesu kako bi međusobno podijelila nagrade za najbolje među njima. Ukupno će se podijeliti 84 nagrade, a najviše nominacija zaradila je bujna reperica Lizzo (31) - čak osam. Nju u stopu prate tinejdžerska senzacija Billie Elish (17) i reper Lil Nas X (21).

POGLEDAJTE VIDEO S PROŠLOGODIŠNJE DODJELE GRAMMYJA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje postojanje kao glazbenice je čisti aktivizam. Ne vidite puno cura koje ovako izgledaju na sličnim ceremonijama - rekla je nedavno reperica iz Minnesote koja, iznenađujuće, kaže da više voli klasičnu glazbu od repa.

IMA 8 NOMINACIJA ZA GRAMMY Reperica sablaznila javnost: Ne mari za izgled, tuži dostavljače

- Uzori su mi Čajkovski, Kalinjikov i Mozart - rekla je.

Prvi put se pojavila na sceni 2013., a ove godine objavila je treći studijski album 'Cuz I Love You'. 

Nominacije za prestižnu nagradu raznježile su Lizzo koja je, nakon što je saznala za svoj uspjeh, objavila fotografiju na kojoj plače. 

UVIJEK PROVOKATIVNA LIZZO Plus size reperica objavila niz golih fotki, fanovi ju 'popljuvali'

- Plačem jer vas volim. Kupit ću šampanjac i plakati zbog ovih godina poštovanja i ljubavi. Svi smo pobjednici -napisala je Lizzo.

Lizzo je ljubav prema glazbi otkrila u srednjoj školi kad je učila svirati flautu. Na svojim nastupima se odijeva provokativno, u korzete, uske i kratke haljine, kombinezone...  Nije u braku, a svojedobno se izjasnila kao homoseksualka. Na Instagramu redovito objavljuje provokativne fotografije i snimke na kojima je u većini slučajeva gola i twerka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • blo_zg 27.01.2020.

    Lucija na aparatima 🤣🤣🤣

  • user_412275 26.01.2020.

    Hvala bogu da nema

  • 26.01.2020.

    Majko mila...sto je ovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare