Obavijesti

Show

Komentari 33

Reperica sablaznila javnost: Ne mari za izgled, tuži dostavljače

Reperica sablaznila javnost: Ne mari za izgled, tuži dostavljače
10

Lizzo je američka pjevačica koja ima najviše nominacija za Grammyje 2020. Ljubav prema glazbi otkrila u srednjoj školi kad se učila svirati flautu

VIDEO

Američka pjevačica i reperica Lizzo (31), punog imena Melissa Viviane Jefferson, dobila je najviše nominacija za Grammyje koji bi trebali biti u 2020. godini. Prvi put se pojavila na sceni 2013., a ove godine objavila je treći studijski album 'Cuz I Love You' koji je nominiran za album godine. 

Lizzo Live

Nominacije za prestižnu nagradu raznježile su Lizzo koja je objavila fotografiju na kojoj plače. 

- Plačem jer vas volim. Putujem u Ameriku. Kupit ću šampanjac i plakati zbog ovih godina poštovanja i ljubavi. Svi smo pobjednici -napisala je Lizzo. 

Lizzo je ljubav prema glazbi otkrila u srednjoj školi kad je učila svirati flautu. Na svojim nastupima se odijeva provokativno, u korzete, uske i kratke haljine, kombinezone...  Nije u braku, a svojedobno se izjasnila kao homoseksualka. 

Lizzo Performs on NBC Today Show

Prije nekoliko mjeseci Lizzo je napravila skandal. Tužila je dostavljačicu Tiffany da joj je ukrala hranu, a potom je dostavljačica tužila nju jer je zbog incidenta dobila otkaz, piše AOL. Naime, Lizzo je putem aplikacije naručila hranu iz jednog restorana, ali nikad nije dobila narudžbu. Potom je na društvenim mrežama kritizirala restoran.

- Hej, Tiffany mi je ukrala hranu. Ima sreće što se više ne tučem - napisala je Lizzo, a mnogi su je napali da je ružno javno osramotiti dostavljačicu. Pjevačica se naposljetku ispričala, ali dostavljačica je rekla da isprika nije dovoljna. 

Lizzo puts her curves on display while performing live for a sold out crowd at The Fillmore Miami Beach

Inače, Lizzo nije dobila hranu jer je naručila dostavu u hotel, a kad je dostavljačica pitala na recepciji gdje je djevojka 'Bonnie V', koji joj je bio naziv na stranici za dostavu, rekli su joj da nitko s tim imenom ne odsjeda u hotelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu