Show

Komentari 26

Snima se gola, twerka i pjeva: 'Nema puno cura poput mene'

Snima se gola, twerka i pjeva: 'Nema puno cura poput mene'

Moje postojanje kao glazbenice je čisti aktivizam. Ne vidite puno cura koje ovako izgledaju na sličnim ceremonijama - rekla je nedavno reperica iz Minnesote, koja najviše voli klasičnu glazbu

U noći na ponedjeljak glazbena elita okupit će se u Los Angelesu kako bi međusobno podijelila nagrade za najbolje među njima. Ukupno će se podijeliti 84 nagrade, a najviše nominacija zaradila je bujna reperica Lizzo (31) - čak osam. Nju u stopu prate tinejdžerska senzacija Billie Elish (17) i reper Lil Nas X (21).

POGLEDAJTE VIDEO S PROŠLOGODIŠNJE DODJELE GRAMMYJA: 

- Moje postojanje kao glazbenice je čisti aktivizam. Ne vidite puno cura koje ovako izgledaju na sličnim ceremonijama - rekla je nedavno reperica iz Minnesote koja, iznenađujuće, kaže da više voli klasičnu glazbu od repa.

- Uzori su mi Čajkovski, Kalinjikov i Mozart - rekla je.

MTV Video Music Awards 2019 - Show - New Jersey

Prvi put se pojavila na sceni 2013., a ove godine objavila je treći studijski album 'Cuz I Love You'. 

Lizzo performs during iHeartRadio Jingle Ball concert at The Forum in Inglewood

Nominacije za prestižnu nagradu raznježile su Lizzo koja je, nakon što je saznala za svoj uspjeh, objavila fotografiju na kojoj plače. 

- Plačem jer vas volim. Kupit ću šampanjac i plakati zbog ovih godina poštovanja i ljubavi. Svi smo pobjednici -napisala je Lizzo.

Lizzo Live

Lizzo je ljubav prema glazbi otkrila u srednjoj školi kad je učila svirati flautu. Na svojim nastupima se odijeva provokativno, u korzete, uske i kratke haljine, kombinezone...  Nije u braku, a svojedobno se izjasnila kao homoseksualka. Na Instagramu redovito objavljuje provokativne fotografije i snimke na kojima je u većini slučajeva gola i twerka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci