To je to što me zanima!

Snimatelj Emmanuel Lubezki će DiCapriju donijeti Oscara

Dok odbrojavamo dane do dolaska 'Povratnika' i u naša kina, nema nam druge nego da uživamo u odličnim scenama iz filma, koje je snimio veliki Emmanuel Lubezki
Vidi originalni članak

Snimatelj Emmanuel Lubezki, nagrađen Oscarima za filmove 'Gravitacija' i 'Birdman' nas je još jednom zaprepastio svojom umješnošću. Njegove slika sa snimanja su nas ostavile zaprepaštenima i posve jasno su nam pokazale da su Oscari koje je on dobio posve zasluženo dodijeljeni. A ako su zaprepastile nas, možda će zaprepastiti i kritičare Akademije i DiCapriju, koji se jako potrudio ovaj put, napokon donijeti Oscara .

Redatelj Alejandro González Iñárritu ('Birdman', 'Pasja ljubav') je, osim snimatelja ovakvog kalibra, u film doveo i glumce iste kategorije - Toma Hardyja, Domhnalla Gleesona, Willa Poulter a i Lukasa Haas a.

Premda smo najavili da će film biti snimljen poprilično 'na knap' , što se tiče Oscara 2016. godine, čini se da će se snimanje ipak dovršiti do ovogodišnjeg Božića.

A nakon gledanja ovih slika preostaje nam još samo da se upitamo hoće li DiCaprio stvarno dobiti Oscara ove godine i hoće li Lubezki dobiti trećeg Oscara za redom. Kako god bilo, pričekati ćemo polovinu siječnja 2016 ., kada bi film u distribuciji Blitz Filma trebao stići u naša kina, jer ovo je zasigurno pravo kino iskustvo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • wwww 29.10.2015.

    Zaslužio je to s Martinom Scorseseom,po meni jednim od tri najbolja redatelja u povijesti filma ali oni koji određuju koji bi bio film godine i glumac godine u filmovima Scorsesievim to ne prepoznaju.I "Gravitacija" i "Birdeman" su dobri filmovi ali ti filmovi nisu u malom prstu remek dijelima Martina Scorsesia.Film "Povratnik" će biti vjerovatno dobar film koji će zaraditi hrpu miliona u kinima širom svijeta a u slučaju da ovaj film dobije oscara,gotovo sigurno ću zaključiti da oni ljudi koji odlučuju za to tko će dobiti oscara su židovski lobisti,pošto je i sami Emmanuel Lubezki židov koji je rođen u Mexicu a dok je Martin Scorsese u svojim filmovima židove dosta "žicao" iz razloga samog neprijateljstava između "digića i judista" u četvrtima američkih ulica i gradova..

  • LiLu 29.10.2015.

    najbolji glumac ,svaki film lik treba oskara dobiti ak ne onda barem nominaciju

  • kalabaster2 29.10.2015.

    bilo bi i vrijeme, jedan od rijetkih kojem je svaki film i vise nego dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare