Show

Komentari 5

Snimatelj Emmanuel Lubezki će DiCapriju donijeti Oscara

Snimatelj Emmanuel Lubezki će DiCapriju donijeti Oscara

Dok odbrojavamo dane do dolaska 'Povratnika' i u naša kina, nema nam druge nego da uživamo u odličnim scenama iz filma, koje je snimio veliki Emmanuel Lubezki

Snimatelj Emmanuel Lubezki, nagrađen Oscarima za filmove 'Gravitacija' i 'Birdman' nas je još jednom zaprepastio svojom umješnošću. Njegove slika sa snimanja su nas ostavile zaprepaštenima i posve jasno su nam pokazale da su Oscari koje je on dobio posve zasluženo dodijeljeni. A ako su zaprepastile nas, možda će zaprepastiti i kritičare Akademije i DiCapriju, koji se jako potrudio ovaj put, napokon donijeti Oscara .

Redatelj Alejandro González Iñárritu ('Birdman', 'Pasja ljubav') je, osim snimatelja ovakvog kalibra, u film doveo i glumce iste kategorije - Toma Hardyja, Domhnalla Gleesona, Willa Poulter a i Lukasa Haas a.

Premda smo najavili da će film biti snimljen poprilično 'na knap' , što se tiče Oscara 2016. godine, čini se da će se snimanje ipak dovršiti do ovogodišnjeg Božića.

A nakon gledanja ovih slika preostaje nam još samo da se upitamo hoće li DiCaprio stvarno dobiti Oscara ove godine i hoće li Lubezki dobiti trećeg Oscara za redom. Kako god bilo, pričekati ćemo polovinu siječnja 2016 ., kada bi film u distribuciji Blitz Filma trebao stići u naša kina, jer ovo je zasigurno pravo kino iskustvo.