To je to što me zanima!

Sofia Vergara se žali: Prelijepa sam da glumim običnu djevojku

Glumica je prije nekoliko godina istaknula kako je u mladosti shvatila da su za uspjeh u poslu potrebne vitka figura i dobar izgled. Sofia se upravo zbog svojih bujnih atributa probila na scenu
Vidi originalni članak

Danas je najplaćenija glumica na svijetu, a proslavila i obogatila ju je serija 'Moderna obitelj'. Sofia Vergara (48) nekad se žalila kako je prelijepa za ozbiljnije uloge. A takvu ulogu nije dočekala ni do današnjeg dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vergara dijeli fotografije iz 90-ih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog svog izgleda ne mogu glumiti neku običnu djevojku. Zbog toga se trudim pronaći uloge u kojima mogu iskoristiti izgled, ali i talent - rekla je svojedobno Vergara.

Prije nekoliko godina istaknula je kako je u mladosti shvatila da su za uspjeh u poslu potrebne vitka figura i dobar izgled. Sofia se upravo zbog svojih bujnih atributa probila na scenu.

No svojedobno je rekla kako se te kvalitete s vremenom pokažu kao dvosjekli mač. Zbog bujnih grudi i stražnjice doživjela je i neugodne trenutke.

- Bila sam jako mršava i imala sam velike grudi. Muškarci su me proganjali i to je bilo naporno - rekla je.

PRISJETILA SE SNIMANJA Sofia Vergara je pozirala gola

Podsjetimo, Forbes je objavio kako je Vergara najplaćenija glumica na svijetu. Trenutačno je članica žirija u emisiji 'America's Got Talent ' u kojoj je u posljednjih godinu dana zaradila oko 227 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • It's kišing 18.11.2020.

    A naporna je...čim progovori... Ne mogu gledat serije u kojima glumi zbog njenog rastezanja dok priča

  • 18.11.2020.

    dobro da su ukusi razlicite 😊

  • Cirenac 18.11.2020.

    Najtaman za moga priku,f@nkija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare