To je to što me zanima!

Spektakl u vrtu 'seksi djedice': Dimom 'helića' otkrio spol bebe

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. Proslavio se 2017. zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a brzo su se proširili po društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Talijanski milijunaš i 'najseksi' djedica Gianluca Vacchi (52) prije dva mjeseca sa svojim pratiteljima podijelio je kako će uskoro dobiti dijete. S djevojkom, modelom Sharon Fonseca (25) čeka prinovu, a na društvenim mrežama otkrio je i spol djeteta. 

Par je na zanimljiv način saznao da na svijet doći djevojčica. Naime, iz helikoptera je 'izbačen' ružičasti dim, a brojni pratitelji zatrpali su Instagram profil čestitkama. 

- Svaka čast. Pročitao sam negdje da ćete dobiti dječaka, ali se baš radujem što na svijet stiže princeza - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. Proslavio se 2017. zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a brzo su se proširili po društvenim mrežama. 

Tada su ga mediji povezivali sa Sharon iz Venezuele, a prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa.

Gianluca ima 52 godine, no mediji su ga brzo prozvali 'najseksi djedicom na svijetu' zbog prosijede kose i brade. One su mu zaštitni znak, kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo. Slobodno vrijeme najradije provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, a dok Sharon nije osvojila njegovo srce, uvijek se nalazio u društvu mladih djevojaka. 

U nekoliko se navrata pisalo kako ima ozbiljne financijske probleme, no danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 350 milijuna britanskih funti (oko tri milijarde kuna). Dioničar je multinacionalnih kompanija IMA S.p.A., Interactive Groupa, it:Tesmeca, FIN Vacchi Finanziaria Italiane, vlasnik je First Investments SpA te osnivač brenda Toy Watch. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Drug_Bartol 15.07.2020.

    Kao prvo nije me briga za ovog. Kao drugo evo vec osmi put OSMI put molim clanak o Doris Pincic donedavno Rogoznica i njenom bivsem mužu Borisu!!!

  • 15.07.2020.

    jaaaoooo jaaaaaaaaoooooooooooo jesss me dirnuo članaak o ovome jako bitnom.liku za čovječanstvo jaaaooooooo

  • 14.07.2020.

    A što si i tu ludu glavu nisi istetovirao. 🙈🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare