Obavijesti

Show

Komentari 6

Spektakl u vrtu 'seksi djedice': Dimom 'helića' otkrio spol bebe

Spektakl u vrtu 'seksi djedice': Dimom 'helića' otkrio spol bebe
8

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. Proslavio se 2017. zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a brzo su se proširili po društvenim mrežama

VIDEO

Talijanski milijunaš i 'najseksi' djedica Gianluca Vacchi (52) prije dva mjeseca sa svojim pratiteljima podijelio je kako će uskoro dobiti dijete. S djevojkom, modelom Sharon Fonseca (25) čeka prinovu, a na društvenim mrežama otkrio je i spol djeteta. 

Par je na zanimljiv način saznao da na svijet doći djevojčica. Naime, iz helikoptera je 'izbačen' ružičasti dim, a brojni pratitelji zatrpali su Instagram profil čestitkama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re happy to share with you our baby’s gender reveal ❤️ @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

- Svaka čast. Pročitao sam negdje da ćete dobiti dječaka, ali se baš radujem što na svijet stiže princeza - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. Proslavio se 2017. zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a brzo su se proširili po društvenim mrežama. 

Tada su ga mediji povezivali sa Sharon iz Venezuele, a prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa.

Gianluca ima 52 godine, no mediji su ga brzo prozvali 'najseksi djedicom na svijetu' zbog prosijede kose i brade. One su mu zaštitni znak, kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo. Slobodno vrijeme najradije provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, a dok Sharon nije osvojila njegovo srce, uvijek se nalazio u društvu mladih djevojaka. 

U nekoliko se navrata pisalo kako ima ozbiljne financijske probleme, no danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 350 milijuna britanskih funti (oko tri milijarde kuna). Dioničar je multinacionalnih kompanija IMA S.p.A., Interactive Groupa, it:Tesmeca, FIN Vacchi Finanziaria Italiane, vlasnik je First Investments SpA te osnivač brenda Toy Watch. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...