To je to što me zanima!

Stankica zaintrigirala sve, uz fotku Tonija poručila: Odletjela bih s tobom do mjeseca i nazad

'Gospodin Savršeni' priznao je da mu je bilo teško gledati scene sa Stankicom na televiziji jer se prekid dogodio par mjeseci prije emitiranja. A ono što se svi sada pitaju je - postoji li još osjećaja među njima?
Vidi originalni članak

Nakon što su u subotu popodne u intervjuu za RTL Exkluziv priznali da nisu više zajedno, Stankica Stojanović, pobjednica showa 'Gospodin Savršeni', na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ona i Toni Šćulac (31) leže zajedno u krevetu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stankica je u objavu ubacila i stihove pjesme 'To the Moon & Back', Savage Gardena i tako ponovo zaintrigirala pratitelje na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, kako su ranije otkrili, pobjednica showa i profesor fizike prekinuli su ljubavnu vezu sedam mjeseci nakon snimanja showa. Probleme koji su ih do toga doveli, nisu htjeli otkriti. No, ono što su istaknuli je da udaljenost između gradova u kojima žive, Split - Banja Luka, tu nije kumovala.

- Došlo je do nekih manjih problemčića - rekla je kratko Stankica.

'Gospodin Savršeni' priznao je da mu je bilo teško gledati scene sa Stankicom na televiziji jer se prekid dogodio par mjeseci prije emitiranja. 

- Ne želim ni razmišljati kako je njoj bilo - rekao je Splićanin. 

Na kraju su se oboje, u odvojenim intervjuima, složili u jednome, a to je da pomirba u njihovom slučaju nije isključena. 

- Previše se toga izdešavalo između nas da bi mi to tek tako prekrižili. Ja sam uporna djevojka - rekla je Stankica.

'NISU GOTOVI JEDNO S DRUGIM' ANKETA Stankica i 'Savršeni' rekli su da ima mjesta pomirbi, mislite li da će obnoviti vezu?

- Nitko ne zna što sutra donosi. Bio bi lud kad bi odustao od nje - dodao je Toni.

Zbog objava na društvenim mrežama nakon emitiranja showa mnogi smatraju kako bi do obnavljanja ljubavi moglo doći, i to uskoro. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • sanjica81 08.05.2022.

    Ma nisu par i gotovo!!!!!!!!!!

  • 08.05.2022.

    Očito još nikoga naknadno nisu našli.

  • EdgarAllanP 08.05.2022.

    patetika žešća

Komentiraj...
Vidi sve komentare