Show

Komentari 34

ANKETA Stankica i 'Savršeni' rekli su da ima mjesta pomirbi, mislite li da će obnoviti vezu?

ANKETA Stankica i 'Savršeni' rekli su da ima mjesta pomirbi, mislite li da će obnoviti vezu?

Ja sam uporna djevojka. Kažem vam negdje previše toga se izdešavalo da bi mi tek tako završili, tvrdi Stankica, dok Toni smatra da bi bio lud kad bi ju samo tako pustio iz života

'Gospodin Savršeni' Toni Šćulac i Stankica Stojanović objavili su da više nisu zajedno, ali prema onome što su rekli za RTL-ov Exkluziv čini se da njihovoj ljubavnoj priči još uvijek nije kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sad zamislite kad ta veza završi prekidom, nekoliko mjeseci nakon, vi na televiziji gledate najljepše trenutke koje ste zajedno proživjeli i sve to smontirano s romantičnom muzikom, nije lako. Ne mogu ni zamisliti kako je njoj - rekao je Toni.

Tim riječima Toni je potaknuo nagađanja da još uvijek ima osjećaje prema Stankici, a ona smatra da među njima nije još sve gotovo.

- Mala? Ja sam uporna djevojka. Kažem vam negdje previše toga se izdešavalo da bi mi tek tako završili - tvrdi Stankica.

storyeditor/2022-05-06/poljubac.jpg

- Pa gledajte bio bi lud kad bi rekao da sam ja Stankicu prekrižio do kraja mog života. Nitko ne zna što sutra donosi - zaključio je Toni.

Sudeći po ovim izjavama između bivših ljubavnika priča još nije završila pa bi uskoro moglo doći i do pomirenja. Recite nam u anketi što vi mislite kako će se nastaviti njihov odnos.