To je to što me zanima!

Starleta operirala stopala, ne stanu joj u dizajnerske štiklice: Tužna sam, bacam stotine cipela

Starleti je prvotno rečeno kako neće moći hodati godinu i pol zbog nesreće koja joj se dogodilo u lipnju. No brzo je stala na noge, ali stopalo joj ne stane ni u jedne cipele koje je nosila ranije
Vidi originalni članak

Britanska starleta Katie Price (42) primorana je prodati stotine svojih dizajnerskih cipela nakon što joj je zbog operacija stopalo promijenilo oblik. Ljetos je slomila pete na oba stopala. Imala je operaciju koja je trajala šest sati, a liječnici smatraju kako neće moći ispravno hodati sve do 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Starletina kći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada u stopalima ima ugrađene metalne pločice koje joj stopala drže zajedno.

- Zaista sam tužna što se moram riješiti svojih cipela. Noga mi ne stane u sve cipele nakon operacije. Patentni zatvarači jednostavno ne funkcioniraju zbog kostiju na stražnjem dijelu stopala - ispričala je starleta za The Sun.

Starleti je prvotno rečeno kako neće moći hodati godinu i pol zbog nesreće koja joj se dogodilo u lipnju tijekom odmora u Turskoj. No brzo je stala na noge, a već je počela i sa snimanjima. Naravno, s mjerama opreza. 

Britanski mediji pišu kako je prošlog tjedna prvi put išla u šetnju otkako je slomila stopala. Šokirala je liječnike činjenicom kako se tako brzo oporavlja. 

KATIE PRICE Starleta slomila obje noge, ali već je na snimanju: 'Oprezna je'

- Jedini razlog zbog čega me noge bole jesu metalne pločice i 16 vijaka u obje noge. Svi ligamenti trebaju mi ojačati, ali nevjerojatno je biti napokon na nogama - zaključila je Katie.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • It's kišing 24.11.2020.

    Nije bolest sve što boli

  • Miguel de la spreda 24.11.2020.

    Corona vs starleta 0:1

  • Haen 24.11.2020.

    Uvijek ponavljam isto , prava je šteta što se ne može izvršiti korekcija mozga kirurškim putem

Komentiraj...
Vidi sve komentare