To je to što me zanima!

Starleta Tamara i BB Brankica zbog silikona su skoro umrle: 'Kineski su mi pukli u grudima'

Bila sam na povećanju grudi u Dubaiju. Stavili su mi silikone proizvedene u Kini. Silikoni su mi pukli, zamalo sam umrla. Silikon je mogao otići u venu, ispričala nam je Brankica prije četiri godine
Vidi originalni članak

Tamara Đurić (31) kontroverzna je srpska starleta. Prozvali su je Nicki Minaj iz Smederevske Palanke jer želi biti obla kao reperica, makar po cijenu života. Starleta je progovorila o kobnim silikonima u guzi koji su je umalo stajali života prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Umalo sam izgubila život. Kajem se zbog te operacije. Da mogu, ne bih je ponovila - izjavila je starleta. Naime, nakon što su joj pukli implantati u stražnjici bila je u kliničkoj smrti, a nakon toga oporavljala se mjesecima i završila na rubu anoreksije.

No nije joj došlo 'iz dupeta u glavu'. Kad se oporavila, pišu srpski mediji, opet je otišla 'pod nož', iako se zaklela da neće više nikad. Stražnjicu je drugi put povećala u prestižnoj estetskoj poliklinici u Istanbulu pa guzu danas opet ponosno ističe.

Bivša Big Brother stanarka Brankica Čonda (40) isto je imala problema sa silikonima, ali u grudima. I njoj su pukli.

BIVŠA BB ZVIJEZDA Rješava se brendiranih krpica: Brankica Čonda prodaje torbice

- Bila sam na povećanju grudi u Dubaiju. Stavili su mi silikone proizvedene u Kini. Silikoni su mi pukli, zamalo sam umrla. Silikon je mogao otići u venu - ispričala nam je Brankica prije četiri godine. Zvijezda 'Big Brothera' 2005. otišla je tad kod estetskog kirurga Siniše Glumičića, koji joj je svojedobno smanjio nos.

- Osjetila sam kao da imam nekog anđela. Nije me boljelo, ali predosjetila sam da nešto nije u redu i otišla na kontrolu. Doktor me spasio. Sad imam najljepše grudi na svijetu. Mogu furati i toples - zaključila je Brankica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BMW f 30🇭🇷 26.03.2021.

    Previše su vam napumpali....😉

  • Voltaire_ 26.03.2021.

    sky line. procitaj ovo, i pazi se @ sile dvolicna je : silavz 23.1.2021. @retita?? ..što se tice ovih minusa.ne muce me da se razumijemo,nebitne osobe su to..ali kad dlaze od onih koji su se "pravili" prijateljima ,onda nije isto..eto nikad ti nisam to rekla..Judita me razocarala..jako mi pricala o svakom svašta..a zapravo je ona ta koja nije ono za što se predstavljala...i ona nam dijeli minuse..to je onav vlaj otkrio odmah ,ja tek kasnije..mislim da mi nikad nije "oprostila" prijateljstvo s tobom i Milom Gojsalic..par put mi je ranije makla pratnju kad bi s vama komunicirala..totalno mi razocaenje...

  • sljastrava 26.03.2021.

    A jesu ružne,šta imto treba,ajme

Komentiraj...
Vidi sve komentare