Show

Komentari 26

Rješava se brendiranih krpica: Brankica Čonda prodaje torbice

Rješava se brendiranih krpica: Brankica Čonda prodaje torbice

Brankica je nakon sudjelovanja u realityju otišla u Dubai, gdje je radila kao model, a onda na Ibizu, gdje je radila kao menadžerica hostesa. Pretprošlo ljeto završila je tečaj za instruktoricu joge u Tajlandu

Big Brother stanarka iz 2005. godine na internetu prodaje torbice i cipele koje joj više ne odgovaraju. Brankica Čonda (41) pozvala je fanove na Instagramu da kupe njene krpice. Dosad je oglasila tenisice Giuseppe Zanotti nošene dva puta, koje prodaje za 1500 kuna, torbicu Marc Jacobs za 1200 kuna i novčanik Burberry za 750 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon sudjelovanja u realityju otišla je u Dubai, gdje je radila kao model, a onda na Ibizu, gdje je radila kao menadžerica hostesa. Pretprošlo ljeto završila je tečaj za instruktoricu joge u Tajlandu.

Nakon završene škole podučavala je jogu u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj. Želja joj je u Hrvatskoj otvoriti školu “sedmodnevnog detoxa organizma”. Prije dvije godine pukli su joj silikoni u grudima pa je morala na remont. 

Brankicu je javnost upoznala prije 16 godina u realityju Big Brother. Kroz kuću je prošao sveukupno 21 stanar, no njihova slava bila je puno kraća od one stanara iz prve sezone. Osim Hamdije, kroz medije se tijekom godina uglavnom provlačilo još i ime Brankice koja se nakon izlaska iz kuće prozvala jet setericom. 

- Big Brother nikako ne bih okarakterizirala kao lošu odluku ili kao loše iskustvo. U trenutku pojavljivanja bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sve u svemu zadovoljna sam ishodom - rekla je Brankica prije nekoliko godina. 

Brankica je, osim u 'Big Brotheru', 2011. sudjelovala i u realityju Paris Hilton 'My New BFF', u kojem je nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Čonda je ispala iz natjecanja jer je, tad je rekla, Parisina majka Kathy primijetila da je Čonda preambiciozna.

- Bile smo na večeri s njezinim roditeljima. Njezina majka je primijetila da sam ja ‘gladna tigrica’ i to joj se nije svidjelo - rekla je i dodala kako ju je Paris pohvalila da je jako seksi.

Najčitaniji članci