Show

Komentari 25

Starleta Tamara i BB Brankica zbog silikona su skoro umrle: 'Kineski su mi pukli u grudima'

Starleta Tamara i BB Brankica zbog silikona su skoro umrle: 'Kineski su mi pukli u grudima'

Bila sam na povećanju grudi u Dubaiju. Stavili su mi silikone proizvedene u Kini. Silikoni su mi pukli, zamalo sam umrla. Silikon je mogao otići u venu, ispričala nam je Brankica prije četiri godine

Tamara Đurić (31) kontroverzna je srpska starleta. Prozvali su je Nicki Minaj iz Smederevske Palanke jer želi biti obla kao reperica, makar po cijenu života. Starleta je progovorila o kobnim silikonima u guzi koji su je umalo stajali života prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Umalo sam izgubila život. Kajem se zbog te operacije. Da mogu, ne bih je ponovila - izjavila je starleta. Naime, nakon što su joj pukli implantati u stražnjici bila je u kliničkoj smrti, a nakon toga oporavljala se mjesecima i završila na rubu anoreksije.

No nije joj došlo 'iz dupeta u glavu'. Kad se oporavila, pišu srpski mediji, opet je otišla 'pod nož', iako se zaklela da neće više nikad. Stražnjicu je drugi put povećala u prestižnoj estetskoj poliklinici u Istanbulu pa guzu danas opet ponosno ističe.

Bivša Big Brother stanarka Brankica Čonda (40) isto je imala problema sa silikonima, ali u grudima. I njoj su pukli.

- Bila sam na povećanju grudi u Dubaiju. Stavili su mi silikone proizvedene u Kini. Silikoni su mi pukli, zamalo sam umrla. Silikon je mogao otići u venu - ispričala nam je Brankica prije četiri godine. Zvijezda 'Big Brothera' 2005. otišla je tad kod estetskog kirurga Siniše Glumičića, koji joj je svojedobno smanjio nos.

- Osjetila sam kao da imam nekog anđela. Nije me boljelo, ali predosjetila sam da nešto nije u redu i otišla na kontrolu. Doktor me spasio. Sad imam najljepše grudi na svijetu. Mogu furati i toples - zaključila je Brankica.

RTL

Najčitaniji članci