To je to što me zanima!

Stigla i četvrta beba: Ricky je sa suprugom dobio sina Renna

Rodio se naš sin Renn Martin-Yosef - napisao je pjevač kratko u opis fotografije na kojoj on i njegov suprug drže sinčića. Ricky je još 2008. postao samohrani otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka
Vidi originalni članak

Nakon što je na svečanoj večeri u čast obilježavanja kampanje za promicanje ljudskih prava objavio sretnu vijest da očekuje još jednu bebu, pjevač Ricky Martin (47) sa suprugom Jwanom Yosefom (35) dočekao je četvrto dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinčić Renn pridružio se tako braći blizancima, Matteu i Valentinu (11) te 10-mjesečnoj sestri Luciji. Par se dolaskom prinove pohvalio na društvenim mrežama.

- Rodio se naš sin Renn Martin-Yosef - napisao je pjevač kratko u opis fotografije na kojoj on i njegov suprug drže sinčića. Ricky je još 2008. postao samohrani otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka, a supruga Jwana upoznao je na Instagramu 2016. Dvije godine kasnije su se vjenčali.

- Izmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Početkom ove godine Martin je izjavio kako je oduvijek želio veliku obitelj.

- Želim još četiri para blizanaca, volio bih imati jako veliku obitelj, ali trenutno nam se svašta događa u životima, puno je posla. Nakon što sve riješimo, bit ćemo spremni na još djece - rekao je tada pjevač. Inače, njegova kći Lucia s Martinom dijeli isti datum rođenja - 24. prosinca, a pjevač je ubrzo nakon njezinog rođenja objavio zajedničku fotografiju na Instagramu.

Par je u srpnju 2016. u najstrožoj tajnosti posjetio Zagreb. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera Viktor Drago (43), koji mu je pokazivao znamenitosti grada.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ronald555 30.10.2019.

    Ako je ovo normalno onda je ovaj svijet otisao k vragu..kake su te zene tek..sta se ta dva m kres.. pa spreme pa posalju..bog place

  • bakaslis 30.10.2019.

    I tko je otac? Surogat-majka valjda dobila "gorivo" od jednog..... Ne od obojice, znaci jedan nije tata.... Ili griješim.... pa nek Oprah objasni

  • narf 30.10.2019.

    Nemam nista protiv homoseksualaca, ali bih zabranila ovako isforsirano "štancanje" djece. Dvojica muškaraca ili dvije žene ne mogu imati bioloski djecu, stoga posvojite. Ako su homoseksualci koji zele djecu puni ljubavi, razumijevanja i financijski osigurani, neka posvoje jer tom djetetu ne bi nista nedostajalo, samo bi usrecili neku napuštenu i nevoljenu dušicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare