Show

Komentari 3

Stigla i četvrta beba: Ricky je sa suprugom dobio sina Renna

Stigla i četvrta beba: Ricky je sa suprugom dobio sina Renna

Rodio se naš sin Renn Martin-Yosef - napisao je pjevač kratko u opis fotografije na kojoj on i njegov suprug drže sinčića. Ricky je još 2008. postao samohrani otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka

Nakon što je na svečanoj večeri u čast obilježavanja kampanje za promicanje ljudskih prava objavio sretnu vijest da očekuje još jednu bebu, pjevač Ricky Martin (47) sa suprugom Jwanom Yosefom (35) dočekao je četvrto dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sinčić Renn pridružio se tako braći blizancima, Matteu i Valentinu (11) te 10-mjesečnoj sestri Luciji. Par se dolaskom prinove pohvalio na društvenim mrežama.

- Rodio se naš sin Renn Martin-Yosef - napisao je pjevač kratko u opis fotografije na kojoj on i njegov suprug drže sinčića. Ricky je još 2008. postao samohrani otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka, a supruga Jwana upoznao je na Instagramu 2016. Dvije godine kasnije su se vjenčali.

- Izmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Početkom ove godine Martin je izjavio kako je oduvijek želio veliku obitelj.

- Želim još četiri para blizanaca, volio bih imati jako veliku obitelj, ali trenutno nam se svašta događa u životima, puno je posla. Nakon što sve riješimo, bit ćemo spremni na još djece - rekao je tada pjevač. Inače, njegova kći Lucia s Martinom dijeli isti datum rođenja - 24. prosinca, a pjevač je ubrzo nakon njezinog rođenja objavio zajedničku fotografiju na Instagramu.

Par je u srpnju 2016. u najstrožoj tajnosti posjetio Zagreb. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera Viktor Drago (43), koji mu je pokazivao znamenitosti grada.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

 

 

 

 

Najčitaniji članci