To je to što me zanima!

Stigle prve fotke sa seta novog 'Seks i grada' bez Samanthe

Nakon šest sezona i dva snimljena filma, žene koju su utjelovile seks scenu 90-ih vraćaju se na male ekrane. Serija od deset epizoda prikazivat će se na HBO Maxu
Vidi originalni članak

Službeno je započelo snimanje serije 'And just like that…', reboota kultne serije 'Seks i grad'.  Sarah Jessica Parker (56) utjelovit će kolumnisticu Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon (55) igra odvjetnicu Miranda Hobbes i Kristin Davis (55) vječnu romantičarku Charlotte York.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao i u stvarnosti, ljudi dođu u tvoj život i onda odu. Neka prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu - objasnio je odsutnost lika Samanthe Jones direktor programa HBO-a, Casey Bloys.

Rekao je i kako reboot ne pokušava biti nova verzija 'Seksa i grada'. 

- Ne pokušavamo reći da ovi likovi i dalje žive kao da su u tridesetima. Ovo je priča o ženama u pedesetima i one se suočavaju sa svim stvarima koje se događaju ljudima u tim godinama - kazao je.

Serija će pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte dok navigiraju putovanjem od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u siječnju.

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljice mode koje već analiziraju odjevne kombinacije omiljenih likova. Njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Tako je odvjetnica Miranda odjevena praktično i udobno, Charlotte je i dalje vjerna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Carrie očekivano modno najrazigranija i najefektnija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Južni vjetar 10.07.2021.

    Bez Samanthe je kao jelo bez soli. Bljutavo.

  • ifana 10.07.2021.

    nek se zove sad "i grad" posto samanthe nema koja je donekle drzala Humor a ove ostale u kino za umirovljenike

  • nap 10.07.2021.

    Serija se snimala od 98 do.2004

Komentiraj...
Vidi sve komentare