Show

Komentari 17

Stigle prve fotke sa seta novog 'Seks i grada' bez Samanthe

Stigle prve fotke sa seta novog 'Seks i grada' bez Samanthe

Nakon šest sezona i dva snimljena filma, žene koju su utjelovile seks scenu 90-ih vraćaju se na male ekrane. Serija od deset epizoda prikazivat će se na HBO Maxu

Službeno je započelo snimanje serije 'And just like that…', reboota kultne serije 'Seks i grad'.  Sarah Jessica Parker (56) utjelovit će kolumnisticu Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon (55) igra odvjetnicu Miranda Hobbes i Kristin Davis (55) vječnu romantičarku Charlotte York.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao i u stvarnosti, ljudi dođu u tvoj život i onda odu. Neka prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu - objasnio je odsutnost lika Samanthe Jones direktor programa HBO-a, Casey Bloys.

Rekao je i kako reboot ne pokušava biti nova verzija 'Seksa i grada'. 

- Ne pokušavamo reći da ovi likovi i dalje žive kao da su u tridesetima. Ovo je priča o ženama u pedesetima i one se suočavaju sa svim stvarima koje se događaju ljudima u tim godinama - kazao je.

Serija će pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte dok navigiraju putovanjem od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u siječnju.

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljice mode koje već analiziraju odjevne kombinacije omiljenih likova. Njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Tako je odvjetnica Miranda odjevena praktično i udobno, Charlotte je i dalje vjerna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Carrie očekivano modno najrazigranija i najefektnija.

 

 

Najčitaniji članci