To je to što me zanima!

Stižu poruke podrške: 'Hanks uvijek sve mora prvi dobiti...'

Američki glumac Tom Hanks prva je slavna američka osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus. Nakon objave na društvenim mrežama dobio je brojne poruke podrške
Vidi originalni članak

Nakon što je glumac i oskarovac Tom Hanks objavio kako su njegova supruga i on pozitivni na koronavirus kolege iz cijelog svijeta šalju mu poruke podrške putem društvenih mreža. 

- Molim vas čuvajte se - poručila je glumica Reese Witherspoon. Glumac Jack Black napisao je kako im šalje ljubav.

- Kvragu Tom! Uvijek moraš biti prvi! Prvi dobio Emmyja, prvi Oscara, prvi koronavirus u Hollywoodu! To sam trebao biti ja, prokletstvo! Brzo ozdravi brate, volim te neopisivo! Molim se za tebe i suprugu - glumac Marlon Wayans.

Poruku podrške dobio je i od dizajnera Philipp Plein. Videosnimku objavio je i njihov sin Chat (29) te potvrdio kako su mu roditelji zaraženi. 

- Hej, što ima? Da, istina je. Moji su roditelji dobili koronavirus. Oboje su sad u Australiji jer je tata tamo snimao film. Upravo sam se čuo s njima. Oboje su dobro. Nije im ni jako loše. Nisu zabrinuti. Nisu u panici, no poduzet će sve zaštitne mjere, naravno. No ne vjerujem da je to nešto oko čega se treba previše brinuti - rekao je Chat te se zahvalio svima na podršci. 

Podsjetimo, Tom Hanks je prva slavna američka osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus.

U IZOLACIJI JE Tom Hanks i njegova supruga zaraženi su korona virusom

- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti "testirani, promatrani i izolirani" onoliko dugo koliko bude potrebno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 12.03.2020.

    A gle sina iluminata...

  • nori 🖖 12.03.2020.

    Mogu li se gledati njegovi filmovi bez rizika?

  • djberg34 12.03.2020.

    Kad imas love korona je hunjavica za tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare