To je to što me zanima!

Stižu 'Senke' u Hrvatsku, zbog te serije su prozivali Bogdana

Velika se prašina podigla kad je Goran Bogdan tijekom intervjua za srpske medije rekao da ga boli k***c za Hrvatsku i za to što se kod nas serija 'Senke nad Balkanom' nije emitirala
Vidi originalni članak

Serija 'Senke nad Balkanom' Dragana Bjelogrlića (56) u Srbiji je potukla sve rekorde gledanosti, a ništa lošije nije prošla ni u Bosni i Hercegovini. Dosad se serija nije prikazivala u Hrvatskoj, ali i to se mijenja - gledatelji će je moći gledati na RTL Adriji, specijaliziranom kanalu kojeg pokreće RTL Hrvatska. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serija prikazuje kraj dvadesetih godina prošlog stoljeća u Beogradu i na Balkanu, prožeta je povijesnim činjenicama i fikcijom, a prikazuje istragu niz misterioznih ubojstava koje povezuju krupni kapital, visoku politiku i lokalne interese.

KOD NAS SE NE EMITIRA Goran Bogdan o seriji: 'Boli me ku**c za Hrvatsku. Napišite to'

Bjelogrlić igra glavnu ulogu, a u postavi našli su se i Andrija Kuzmanović (35), Marija Bergam (28), Bojan Navojec (43), Žarko Laušević (60) te Goran Bogdan (39).

O seriji se pričalo i u Hrvatskoj, a velika se prašina podigla kad je Goran Bogdan tijekom intervjua za srpske medije rekao što misli o tome što se serija još nije emitirala kod nas.

- Ma boli me ku**c za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana. Slobodno to napišite - rekao je Bogdan tada.

Nakon toga je ispričao kako mu je teško što je završilo snimanje serije 'Senke nad Balkanom'. 

GORAN BOGDAN Prije godinu dana protivio se psovkama, a sad ga boli kur**

- Obožavam raditi i nijedan trenutak mi nije pao teško na snimanju. Ipak, razumijem Dragana jer je njemu stvarno bilo najteže. On se slomio kako bi serija bila ovako dobra - rekao je Bogdan. 

Proslavljeni srpski glumac Dragan Bjelogrlić, koji je autor spomenute serije, imao je značajne uloge u filmovima 'Lepa sela lepo gore', 'Rane', Sivi kamion crvene boje', 'Nebeska udica', a zapamćen je i po ulozi u televizijskoj seriji 'Bolji život'. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bijesna baba 22.02.2020.

    Serija je odlicna ali bas odlicno odradjena

  • bivši terenac987 20.02.2020.

    Pogledao sam sve serije, i sto se tice glumacke kvalitete i rezije je odlicna. Kompletan utisak mi je ok, sa time da je radnja bazirana na susjede, vecina ce imati predrasude na nacionalnoj osnovi. Sve u svemu odlicno za ubijanje vremena.

  • ksenijast 20.02.2020.

    ...Srdan Todorovic...obozavam ga...odlican glumac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare