To je to što me zanima!

Stoka o supruzi Jasni: Ja punim nju, ona mene, a nas molitva

Moje svako jutro počinje s misom, a navečer slušam duhovno štivo, zatim si pustim četiri krunice za redom i tako spavam do jutra uz krunicu, otkrio je Stoka
Vidi originalni članak

Reper Marin Ivanović Stoka (40) nakon tri godine dao je prvi intervju u kojem je govorio o prošlosti, supruzi Jasni i vjeri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje svako jutro počinje s misom, a navečer slušam duhovno štivo, zatim si pustim četiri krunice za redom i tako spavam do jutra uz krunicu - otkrio je Stoka za RTL Exkluziv. 

U planu mu je, kaže, i album duhovne glazbe. 

- Vidim kako ljudima koristi moja predstava (op.a. 'Stara škola kreka - iz tame u svjetlo') i svjedočanstvo. Smatram da bih kroz duhovnu razinu to dignuo na višu razinu jer osjećam da bi Bog kroz mene nekom mogao dati motivaciju da i sam potraži pomoć i da se bori - rekao je. 

Naime, reperu su vjera i ljubav supruge Jasne pomogli da se spasi od ovisnosti. 

- Ona mene puni, ja nju punim, a zajedno nas puni Gospodin i molitva. Tako lakše idemo kontra nekih problema, spoticanja - on nam daje snagu, prije svega njoj snagu da mene trpi, a nadljudska snaga treba da bi se mene trpjelo. Izuzetno sam teška osoba - zaključio je Stoka. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Nixon80 25.02.2022.

    Pune se u pogresne rupe cim nema djece

  • željeno korisničko ime 2 28.04.2021.

    Punio bih je i ja. Sretno!

  • 27.04.2021.

    Vjera ga je izvukla,i jedan krasan svećenik koji je nekad služio u Kozari boku,a i meni isti pomaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare