Show

Komentari 103

Stoka o supruzi Jasni: Ja punim nju, ona mene, a nas molitva

Stoka o supruzi Jasni: Ja punim nju, ona mene, a nas molitva

Moje svako jutro počinje s misom, a navečer slušam duhovno štivo, zatim si pustim četiri krunice za redom i tako spavam do jutra uz krunicu, otkrio je Stoka

Reper Marin Ivanović Stoka (40) nakon tri godine dao je prvi intervju u kojem je govorio o prošlosti, supruzi Jasni i vjeri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moje svako jutro počinje s misom, a navečer slušam duhovno štivo, zatim si pustim četiri krunice za redom i tako spavam do jutra uz krunicu - otkrio je Stoka za RTL Exkluziv. 

U planu mu je, kaže, i album duhovne glazbe. 

- Vidim kako ljudima koristi moja predstava (op.a. 'Stara škola kreka - iz tame u svjetlo') i svjedočanstvo. Smatram da bih kroz duhovnu razinu to dignuo na višu razinu jer osjećam da bi Bog kroz mene nekom mogao dati motivaciju da i sam potraži pomoć i da se bori - rekao je. 

Naime, reperu su vjera i ljubav supruge Jasne pomogli da se spasi od ovisnosti. 

- Ona mene puni, ja nju punim, a zajedno nas puni Gospodin i molitva. Tako lakše idemo kontra nekih problema, spoticanja - on nam daje snagu, prije svega njoj snagu da mene trpi, a nadljudska snaga treba da bi se mene trpjelo. Izuzetno sam teška osoba - zaključio je Stoka. 

Najčitaniji članci