To je to što me zanima!

Striptizete i striperi otvorili su božićni sajam pa plesali u krilu

Sudeći po fotografijama koje su 'osvanule' na internetu, golotinje nije nedostajalo, a znatiželjni posjetitelji s oduševljenjem su sjedili dok su im u krilu plesale atraktivne žene, ali i muškarci
Vidi originalni članak

Kada ljudi čuju riječ 'Božić', obično pomisle na jelku, kuglice, darove, snijeg... Ipak, organizatori božićnog sajma 'Santa Pauli' u njemačkom Hamburgu ovaj blagdan zamislili su nešto drugačije. 

Tako su sajam otvorile ni više ni manje nego - striptizete i striperi. I dok je većina posjetitelja došla kako bi na štandovima degustirala kuhano vino ili pak kupila poklone za prijatelje i obitelj, oni 'najhrabriji' su čekali noć da se opuste u društvu vrckavih plesača i plesačica.

Sudeći po fotografijama koje su 'osvanule' na internetu, golotinje nije nedostajalo, a znatiželjni posjetitelji s oduševljenjem su sjedili dok su im u krilu plesale atraktivne žene, ali i muškarci.

Osim striptiza, brojni gosti sajma imaju prilike kupiti kolačiće raznih oblika, uključujući i oblik penisa.

'Santa Pauli' traje sve do 23. prosinca, a vikendom je otvoren i nakon ponoći pa svi željni plesa u krilu mogu doći na sajam kada se gužva raščisti i tako na miru uživati u golotinji i plesu u krilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 19.11.2019.

    Baš prigodno za božićni sajam...

  • Torpedo123 19.11.2019.

    Pogledajte samo crteze ( grafite ) na zidovima Pompeje ili ostalih gradova velikih, nestalih civilizacija. Sve su bile ovisne o seksu, crtezima i skulpturama penisa itd. Ako se ne okrenemo Bogu i pratimo njegove zakone, bit će i sa nama isto. Puno ćemo imat prilika za promjena prije nego se dogodi, ali jedan dan će reći dosta. To se pogotovo odnosi na zapadni svijet.

  • Borna.2 19.11.2019.

    Uz ovu degeneraciju, seksualizaciju djece, uništavanje tradicije i horde migranata nespojivih s domicilnim stanovništvom opet će se svi čuditi kada narod svjesno izabere novog gospodina s brčićima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare