Show

Komentari 8

Striptizete i striperi otvorili su božićni sajam pa plesali u krilu

Striptizete i striperi otvorili su božićni sajam pa plesali u krilu

Sudeći po fotografijama koje su 'osvanule' na internetu, golotinje nije nedostajalo, a znatiželjni posjetitelji s oduševljenjem su sjedili dok su im u krilu plesale atraktivne žene, ali i muškarci

Kada ljudi čuju riječ 'Božić', obično pomisle na jelku, kuglice, darove, snijeg... Ipak, organizatori božićnog sajma 'Santa Pauli' u njemačkom Hamburgu ovaj blagdan zamislili su nešto drugačije. 

Tako su sajam otvorile ni više ni manje nego - striptizete i striperi. I dok je većina posjetitelja došla kako bi na štandovima degustirala kuhano vino ili pak kupila poklone za prijatelje i obitelj, oni 'najhrabriji' su čekali noć da se opuste u društvu vrckavih plesača i plesačica.

Sudeći po fotografijama koje su 'osvanule' na internetu, golotinje nije nedostajalo, a znatiželjni posjetitelji s oduševljenjem su sjedili dok su im u krilu plesale atraktivne žene, ali i muškarci.

Osim striptiza, brojni gosti sajma imaju prilike kupiti kolačiće raznih oblika, uključujući i oblik penisa.

'Santa Pauli' traje sve do 23. prosinca, a vikendom je otvoren i nakon ponoći pa svi željni plesa u krilu mogu doći na sajam kada se gužva raščisti i tako na miru uživati u golotinji i plesu u krilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci