To je to što me zanima!

Superpar se ipak raspao: Doris i Boris 'upakirali' sve za zaradu

Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom, napisali su u lipnju potvrdivši prekid
Vidi originalni članak

Kad su se bivši supružnici, voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) i glazbenik Boris Rogoznica (31), pojavili u ponedjeljak navečer u showu 'Superpar', koji se snimao krajem prošle godine, to je u medijima odjeknulo poput bombe. Gledatelji su ostali zatečeni. U početku im nije bilo jasno je li se par pomirio i ide li show uživo.

POGLEDAJTE VIDEO: Doris i Boris ušli u 'Superpar'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doris, koja je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, ignorirala je spektakularno pojavljivanje u reality showu. Iskoristila je to da izreklamira nekoliko proizvoda na svom profilu, između ostalog, namještaj, odjeću i trgovački lanac. Isto je napravio i Boris, koji je odmah “uletio” objaviti pjesmu s atraktivnom pjevačicom Marijom Habibi Matić.

Svoj medijski odjek su iskoristili za oglašavanje. U prvim minutama emisije gledateljima su otkrili što sve mogu očekivati u drugoj sezoni showa. Boris i Doris bili su šlag na torti. Ući će kao “celebrity par” i družiti se s kandidatima. Upravo to su u prvoj sezoni napravili i Indira Levak (47) i njen suprug Miroslav. Rasplesali su natjecatelje i razbistrili im glavu kako bi mogli sudjelovati na posljednjim zadacima u kući.

Nego, vratimo se na glavne aktere ove priče, Pinčić i Rogoznicu. Na komentare i provokacije gledatelja nisu se obazirali. Čuđenje što su pristali ući u reality show nije prestajalo ni nakon što je završila prva epizoda. S obzirom na to da su na društvenim mrežama stalno pristizali novi komentari, pratitelji su jedni druge nastojali razuvjeriti kako se nisu pomirili i da je show sniman ranije.

- Nevjerojatno je da neki misle da su se pomirili. Ljudi, pa to je prije snimano - pisali su. Kontaktirali smo i RTL, koji nam je odmah otkrio detalje o ulasku slavnog dvojca u show.

- Druga sezona RTL-ove zabavne emisije ‘Superpar’ snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu ‘celebrity para’, u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije. Do tada, svi će se dobro zabaviti i uživati uz briljantnog Enisa Bešlagića i osam parova u borbi za veliku novčanu nagradu i titulu Superpara. Njihove izazove, drame i preispitivanja naši gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat - istaknuli su s RTL-a.

Iako više ne žive skupa i čeka ih brakorazvodna parnica, voditeljica i dalje na svom Instagramu ima prezime Rogoznica. Bivši partneri i dalje prate jedan drugoga na toj društvenoj mreži. Bitno im je ostati u dobrim odnosima, kako kažu, zbog djece. Šuškanja da im je brak u krizi počela su početkom lipnja.

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali hajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili - započeli su objavu bivši supružnici u lipnju i nastavili:

- Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom - napisali su oboje.

Više nisu zajedno, ali njihova djeca, sin Donat (6) i kći Gita (2), ne brinu se zbog razilaženja roditelja. Kako je ispričao Boris, kad su roditelji sretni, onda su i djeca.

- Mi smo se cijelo vrijeme trudili biti najbolja verzija sebe. Ona je dala sve, i ja sam. Životni put nas je tako naveo. Bit ćemo bolji no što smo bili, funkcioniramo kao fantastični prijatelji i roditelji - tvrdi Rogoznica.

O razlozima njihova prekida neprestano se nagađalo. Povezivalo ih se s drugim osobama, naročito nakon što je “procurio” video u kojem se Boris druži s nepoznatom crnkom.

- Nije bilo ništa konkretno. Nikakva treća osoba, ni kod mene, ni kod Doris. A ta crnka, s kojom me povezuju... Djevojka je nakon moje gaže snimila video i objavila. To je to, nema nikog trećeg - priznao je glazbenik.

Mjesec dana nakon toga u javnost je sa šokantnim priznanjem izašla glazbenica Alex Ognjena (36), koja je tvrdila da je ljubovala s Borisom dok je bio u braku s Doris, ali ona to isprva nije znala.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS PINČIĆ: 

Ipak, nastavili su s druženjima. I razmjenjivanjem vrućih poruka. Aferu s Rogoznicom “njegovala” je, sudeći prema dopisivanju koje nam je pokazala, od 2016. do sredine jeseni 2019. godine. S Borisom se čula gotovo svaki dan. Pisali su si od ranog jutra do kasno u noć.

'GODINAMA SMO SE VIĐALI' Fatalna Alex Ognjena: Tajne moje vruće afere s Rogoznicom

Rogoznica joj je povjerio da je sa suprugom, prema njegovim riječima, nekoliko puta prolazio bračne krize. Kad su posljednji put, prije nego što su kupili kuću, Boris i Doris razmišljali o razdvojenom životu, Alex se, tvrdi, tad povukla iz Borisova života.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • maja2020 22.09.2020.

    Ma glavno da je sve savrseno

  • StjepanValjak 20.09.2020.

    za Primu će dobiti Arenu a možda i Oskara ipak je to glavna uloga u filmu o lošem namještaju

  • matalan 18.09.2020.

    šta ima dosadnije nametljivije bahatije od blitvarke u metropoli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare