To je to što me zanima!

'Suprug i ja smo se dogovorili da se seksamo jednom tjedno'

Zajedno si stvorimo plan i pomislimo: 'Hajdemo spavati sutra ili u utorak. To bi bio dobar dan. Tada ćemo to napraviti i idemo dalje. To je sjajno, trebali bismo to raditi češće' - ispričala je.
Vidi originalni članak

Komičarka i glumica Amy Schumer (39), koja je rodila sina u svibnju prošle godine, sada je javno progovorila o seksualnom životu sa suprugom Chrisom Fisherom (40), javlja News24.

Kaže kako imaju spolne odnose po rasporedu, odnosno jednom tjedno.

- Čudno je ne spavati s vlastitim partnerom. Mi smo se složili u vezi toga da se seksamo jednom tjedno. U suprotnome, bili bismo poput cimera i bilo bi nam čudno imati spolne odnose - priznala je.

STRAH OD KORONE Amy Schumer suprug kuhar učio razna jela: Snimili su kulinarski show, stand-upu se još ne vraća

Objasnila je kako na ovaj način održavaju brak u formi.

- Zajedno si stvorimo plan i pomislimo: 'Hajdemo spavati sutra ili u utorak. To bi bio dobar dan. Tada ćemo to napraviti i idemo dalje. To je sjajno, trebali bismo to raditi češće' - ispričala je.

Inače, njezin suprug je kuhar pa su golupčići nedavno predstavili glumičin novi show, 'Amy Schumer Learns to Cook', koji je snimljen u njihovoj kuhinji za vrijeme izolacije. Amy je tada otkrila kako su joj suprugovi kulinarski savjeti najveći poklon koji je ikad dobila.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 08.08.2020.

    Ja sam danas pomazio mačku i popio 2 čaše vode.

  • 08.08.2020.

    mogli ste dogovoriti i jednom godišnje🙄

  • frajer_2 08.08.2020.

    I onda žene kažu bolje je biti zadnji nego prvi ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare