Show

Komentari 0

Amy Schumer suprug kuhar učio razna jela: Snimili su kulinarski show, stand-upu se još ne vraća

Amy Schumer suprug kuhar učio razna jela: Snimili su kulinarski show, stand-upu se još ne vraća

U izolaciji su supružnici zaključili kako bi bilo odlično da Amy nauči kuhati. Dotad je mislila da je to nemoguće, ali suprug joj je dokazao suprotno. Komičarka je supruga pohvalila i zahvalila što se sad snalazi u kuhinji

Komičarka i glumica Amy Schumer (39) izjavila je kako su joj kulinarski savjeti svog supruga, kuhara Chrisa Fischera (40), najveći poklon koji je ikad dobila.

Zvijezda filma 'Trainwrecka' i njen suprug predstavili su glumičin novi show, 'Amy Schumer Learns to Cook', koji je snimljen u njihovoj kuhinji za vrijeme izolacije zbog korona virusa. Prva epizoda prikazana je u ponedjeljak, a Amy nije mogla sakriti koliko je zahvalna što se njen suprug odlično snalazi u kuhinji. 

- Uopće nisam shvaćala da nešto mogu skuhati. Zapravo je bilo vrlo zabavno - istaknula je komičarka i nastavila:

- Mislim da mi je najveći poklon u životu taj što sam dobila priliku nešto učiti od tebe. Sve se može ostvariti uz tebe... Stvarno sam ponosna što znam skuhati nešto sada. 

Schumer je naučila razne shvati u kulinarstvu, pa avanture i učenje novih recepata tek kreću. Iako je mnogi jedva čekaju vidjeti na pozornici kako bi se 'valjali' od smijeha njenim forama, izgleda kako to neće biti moguće još barem godinu dana. Amy je prije godinu dana rodila sina Genea i priznala je da ju je strah da će joj netko iz publike prenijeti virus ili da će zaraziti svoje najbliže pa se zato ne želi vratiti stand-upu prebrzo. 

- Ne želim se vratiti na pozornicu dok sve nije sigurno. To je veliki rizik. Da nemam dijete, možda bih bila malo smirenija po tom pitanju - zaključila je.

Najčitaniji članci