Obavijesti

Show

Komentari 0

Amy Schumer suprug kuhar učio razna jela: Snimili su kulinarski show, stand-upu se još ne vraća

Amy Schumer suprug kuhar učio razna jela: Snimili su kulinarski show, stand-upu se još ne vraća
7

U izolaciji su supružnici zaključili kako bi bilo odlično da Amy nauči kuhati. Dotad je mislila da je to nemoguće, ali suprug joj je dokazao suprotno. Komičarka je supruga pohvalila i zahvalila što se sad snalazi u kuhinji

VIDEO

Komičarka i glumica Amy Schumer (39) izjavila je kako su joj kulinarski savjeti svog supruga, kuhara Chrisa Fischera (40), najveći poklon koji je ikad dobila.

Zvijezda filma 'Trainwrecka' i njen suprug predstavili su glumičin novi show, 'Amy Schumer Learns to Cook', koji je snimljen u njihovoj kuhinji za vrijeme izolacije zbog korona virusa. Prva epizoda prikazana je u ponedjeljak, a Amy nije mogla sakriti koliko je zahvalna što se njen suprug odlično snalazi u kuhinji. 

- Uopće nisam shvaćala da nešto mogu skuhati. Zapravo je bilo vrlo zabavno - istaknula je komičarka i nastavila:

- Mislim da mi je najveći poklon u životu taj što sam dobila priliku nešto učiti od tebe. Sve se može ostvariti uz tebe... Stvarno sam ponosna što znam skuhati nešto sada. 

Schumer je naučila razne shvati u kulinarstvu, pa avanture i učenje novih recepata tek kreću. Iako je mnogi jedva čekaju vidjeti na pozornici kako bi se 'valjali' od smijeha njenim forama, izgleda kako to neće biti moguće još barem godinu dana. Amy je prije godinu dana rodila sina Genea i priznala je da ju je strah da će joj netko iz publike prenijeti virus ili da će zaraziti svoje najbliže pa se zato ne želi vratiti stand-upu prebrzo. 

- Ne želim se vratiti na pozornicu dok sve nije sigurno. To je veliki rizik. Da nemam dijete, možda bih bila malo smirenija po tom pitanju - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu