To je to što me zanima!

Supruga Larryja Kinga otkrila njegove posljednje riječi i uzrok smrti: Zvao me, imao je sepsu...

Larry i ja se nikada nismo službeno razveli. U dubini duše sam se nadala kako se to nikada neće ni dogoditi. Na kraju i nije. Bili smo partneri u svakom smislu - poslu, obitelji, rekla je Shawn
Vidi originalni članak

Legendarni radijski i televizijski voditelj Larry King preminuo je u subotu u bolnici u Los Angelesu u 88. godini. U siječnju ove godine završio je u bolnici zbog korona virusa. 

S glumicom Shawn King (61) u braku je bio skoro 25 godina, a sada je ona odlučila otvoriti dušu i otkriti kako su izgledali Larryjevi posljednji trenutci. 

U 88. GODINI Preminuo je veliki Larry King

- Dok je bio u bolnici razgovarali smo preko FaceTimea. Bilo mu je teško pričati, ali najbitnije mi je rekao: Volim te i čuvaj naše dječake - otkrila je Shawn u intervjuu za Entertainment Tonight. 

Shawn i Larry u braku su dobili dva sina, Chancea (21) i Connona (20) koji ga zbog pandemije nisu mogli niti posjetiti. Iako je Larryjeva bivša supruga Julia Alexander u intervjuu za The Post rekla kako je uzrok njegove smrti korona virus, Shawn ju je demantirala. 

- Riječ je o infekciji. Imao je sepsu. U tom trenutku je napokon bio spreman za odlazak. Znate, nikada zapravo nije htio otići, ali njegovo krhko tijelo to više nije moglo podnijeti. Toliko ga je toga 'pogodilo' u posljednje vrijeme i kada smo čuli riječ COVID -19 srce nam je stalo - otkrila je glumica pa dodala: 

- Larry i ja se nikada nismo službeno razveli. U dubini duše sam se nadala kako se to nikada neće ni dogoditi. Na kraju i nije. Bili smo partneri u svakom smislu - poslu, obitelji... Bog i obitelj su za mene dvije najbitnije stavke u životu - kaže. Za kraj je otkrila kako se od Larryja oprostila u krugu obitelji na najprikladniji način. Onako kako je i zaslužio. 

Kingu je 2020. bila vrlo teška godina. U razmaku od tri tjedna izgubio je dvoje djece, sina Andyja, koji je imao 65 godina, a preminuo je od srčanog udara i kćer Chaiju, koja je u 52. godini umrla od raka pluća. 

'TO GA JE UNIŠTILO' King je imao sedam žena, a lani je izgubio dvoje djece u 3 tjedna

U travnju prošle godine imao je srčani udar u domu u Los Angelesu od čega je dobio zastoj srca, zbog čega su mu liječnici savjetovali da ne ide na sprovod djece. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 28.01.2021.

    bio je dobar voditelj na cnnu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare