Obavijesti

Show

Komentari 46

King je imao sedam žena, a lani je izgubio dvoje djece u 3 tjedna

King je imao sedam žena, a lani je izgubio dvoje djece u 3 tjedna
6

Izvori bliski obitelji tvrdili su kako je voditelj bio u potpunosti shrvan smrću svoje djece, a posebno ga je dotukla činjenica da im zbog pandemije korona virusa nije mogao doći na sprovod

VIDEO

Legendarni radijski i televizijski voditelj Larry King preminuo je danas u bolnici u Los Angelesu u 88. godini. U siječnju ove godine završio je u bolnici zbog korone.

USA - Brent Shapiro Foundation Summer Spectacular - Beverly Hills

Strani mediji tada su pisali kako ga ne mogu posjetiti ni njegova supruga Shawn (61) ni dva sina Chance (21) i Cannon (20). Kao razlog su naveli stroge epidemiološke mjere zbog pandemije korona virusa. 

Kingu je 2020. bila vrlo teška godina. U razmaku od tri tjedna izgubio je dvoje djece, sina Andyja, koji je imao 65 godina, a preminuo je od srčanog udara i kćer Chaiju, koja je u 52. godini umrla od raka pluća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
YouTube

- S tugom i slomljenim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dvoje djece, Andyja Kinga i Chaie King. Oboje su bili dobre duše i veoma će mi nedostajati. Andy je iznenada preminuo od srčanog udara 28. srpnja, a Chaia je preminula 20. kolovoza, ubrzo nakon što joj je dijagnosticiran rak pluća - započeo je ljetos objavu na Facebooku pa dodao: 

- Izgubiti njih je tako pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebao pokopati dijete. Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo na podršci i dobrim željama. U ovom trenutku treba nam malo vremena i privatnosti da se oporavimo. Zahvaljujem na poštivanju toga.

Larry King Sighting - Los Angeles

Izvori bliski obitelji tvrdili su kako je voditelj bio u potpunosti shrvan smrću svoje djece, a posebno ga je dotukla činjenica da im zbog pandemije korona virusa nije mogao doći na sprovod. 

Larry još ima i starijeg sina Larryja Jr. (59), kojeg je dobio iz prvog braka s Annette Kaye. Ona mu je priznala da ima sina tek nekoliko dana prije svoje smrti. Bilo je to prije nešto više od 10 godina kada mu je sin imao 47. Larry tada nije ni tražio utvrđivanje očinstva jer je zaključio da si nalikuju. 

The Brent Shapiro Foundation

Kralj talk show emisija sudbonosno 'da' izrekao je osam puta, a imao je sedam žena. Srednjoškolsku ljubav Fredu Miller oženio je 1952., a bračna sreća trajala je godinu dana. Nakon nje stao je pred oltar s Annette Kaye, s kojom je kratko bio u braku. S Playboyevom zečicom Alene Atkins vjenčao se dva puta, a brak se konačno raspao 1972.

Preminuo je veliki Larry King
Preminuo je veliki Larry King

Zatim se oženio s Mickey Sutphin, s kojom je bio u braku od 1963. do 1967., pa ga je zavela Sharon Lepore od 1976. do 1983. te Julie Alexander s kojom se vjenčao 1989. i bio tri godine u braku. Skrasio se 1997. sa Shawn Southwick. Trajali su godinama, ali su i u više navrata podnosili papire za razvod.

National Film And Television Awards Ceremony
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju