To je to što me zanima!

Sve Ronaldove ljubavi: Osvojio je Irinu, Georginu i Paris, a iza nogometaša su i ozbiljne afere

Nogometaša se povezivalo s brojnim manekenkama i glumicama a šuškalo se i da je na spoj izveo Kim Kardashian. Ipak, njegovo srce već pet godina pripada samo Georgini Rodriguez
Vidi originalni članak

Prva ozbiljna veza nogometne zvijezde Cristiana Ronalda (36) bila je s brazilskom manekenkom Jordanom Jardel. Izlazili su 2003. godine, a upoznao ih je Jordanin brat, Mario Jardel, koji je bio Cristianov suigrač u Sporting Lisabonu.

Slavni nogometaš je bio više od godinu dana u vezi s portugalskom manekenkom i voditeljicom Merche Romero. Romansu su započeli 2005. dok je Ronaldo igrao za Manchester United. Ljubavi je došao kraj jer više nisu mogli održavati vezu na daljinu.

Nogometaš se 2006. zabavljao s zvijezdom 'Big Brothera' Imogen Thomas. Navodno su proveli zajedno samo jednu vatrenu noć, no Imogenin glasnogovornik je to opovrgnuo i rekao da ju je Ronaldo 'bombardirao' telefonskim pozivima.

Iste godine je nogometaš izlazio i s cijenjenom portugalskom glumicom Soraiom Chaves. Ubrzo nakon je Soraia dobila glavnu ulogu u filmu 'Call Girl', kojom se proslavila. Film je 2007. bio na prvom mjestu po zaradi u Portugalu.

O vezi Cristiana i glumice Gemme Atkinson pričalo se puna četiri mjeseca 2007. godine.Ronaldo je tada živio u Manchesteru, a Gemma je u intervjuu 20016. otkrila da su bili na 'najbritanskijem' spoju ikad. 

- Bili smo kod mene,  pili čaj i gledali 'Mućke'. Ne znam da li ga to inače zanima ali činilo se da uživa - rekla je, te dodala da su Cristiana posvuda pratili paparazzi.

Nakon prekida su britanski mediji nudili Gemmi novac da otkrije detalje o vezi s nogometašem, no ona ih je odbila.

2007. je Ronaldo viđen kako se ljubi s indijskom ljepoticom Bipasom Bashu. Izvor je otkrio da je par spojila zajednička strast prema Bollywoodu. Iako su se razišli, ostali su u prijateljskim odnosima.

Prije nego je zaigrao za Real Madrid, Ronaldo je izašao na nekoliko spojeva sa španjolskom manekenkom Nereidom Gallardo.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Reality zvijezda progovorila o odnosu s Ronaldom: 'Šutnuo me nakon što smo vodili ljubav...'

Međutim, njihova je romansa završila ružno te je Nereida otkrila privatne detalje o Cristianu.

Za medije je otkrila je da je nogometna zvijezda nosila uske crvene gaćice sa slonovskom surlom sprijeda.

Ronaldo je ljeto 2009. proveo partijajući u Californiji te je zapeo za oko bogatoj nasljednici Paris Hilton. Paris je tada izašla iz veze s Dougom Reinhardtom, te je u više navrata viđena u noćnom izlasku s Cristianom. Izgledali jako blisko, no navodno ga je Paris ostavila jer joj je djelovao previše 'ženskasto'.

2010. godine, prije nego su Kim Kardashian i Kanye West postali jedan od najpoznatijih showbiz parova, reality zvijezda je uživala na spoju s Cristianom Ronaldom. Par je navodno viđen kako se ljubi U Madridu, gdje je Kim bila na trodnevnom odmoru.

Cristiano i ruski model Irina Shayk bili su u vezi od 2010. do 2015. godine. Nakon njega je Irina prohodala s hollywoodskom zvijezdom Bradleyem Cooperom.

2016. su se svjetski mediji raspisali o vezi nogometaša i atraktivne Španjolke Desiree Cordero. Međutim, brzo su prekinuli i Ronaldo je navodno izjavio kako je Desiree bila previše 'gladna slave'. Španjolka sada izlazi sa zvijezdom Lazia Joaquinom Correom.

Cristiano i španjolska manekenka Georgina Rodriguez upoznali su se 2016. dok je ona radila kao prodajna asistentica u Gucci dućanu. Zaljubili su se na prvi pogled i ubrzo dobili kćerku Alanu Martinu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA:

Idi na 24sata

Komentari 39

  • anchy2004 26.09.2021.

    a kad je u međuvremenu kupio svoju djecu??

  • sljastrava 25.09.2021.

    Sa či on to osvaja?Ljepotom sigurno nije.😄

  • Krušo Hagur 25.09.2021.

    Nije ih on osvojio, nego njegovi milijuni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare