To je to što me zanima!

Svi se slažu: Ovo je jedan od strašnijih horora svih vremena

Obitelj Graham je naoko obična američka obitelj. No kada obitelj doživi šok smrću Annieine majke i zagonetne matrijarhalne figure, misteriozno klupko tajni krenut će se odvijati
Vidi originalni članak

Najnoviji horor 'Naslijeđeno zlo' ('Hereditary') oduševio je sve koji su ga imali prilike pogledati i našao je svoje mjesto na listi najstrašnijih filmova svih vremena. Hvali ga kritika, ali i publika koja ga je imala prilike pogledati na pretpremijernim projekcijama.

RAT BEZ PRAVILA 'Sicario 2': Neke misije trebaju ubojicu, ostale trebaju vojnika

Obitelj Graham je naoko obična američka obitelj koja odmah na početku filma doživljava veliki gubitak. Boreći se sa smrću Ellen Leigh, Annieine majke i zagonetne matrijarhalne figure za cijelu obitelj (čija ostavština postaje sve zlokobnija kako se priča razvija) Grahamovi proživljavaju njezinu smrt na različite načine. Kada Annie prisustvuje grupi za podršku u žalovanju, saznajemo više o životu i naslijeđu njezine pokojne majke i Annieinim osjećajima otuđenja od svoje obitelji.

Nakon predstavljanja obitelji Graham, film mijenja smjer u sferu priča o duhovima kako se Annie sprijateljuje s Joan (Ann Dowd), prigradskom kućanicom koja tuguje za svojim nedavno preminulim rođakom. Ona nagovara Annie da joj se pridruži u seansi čime se nagovještava paranormalna dimenzija drugog dijela priče. No, scenarist i redatelj filma,  Ari Aster je poznat po tome da kontinuirano iznenađuje, izaziva i zastrašuje tako da ovaj film ima mnoštvo  lukavo osmišljenih preokreta od kojih će vam se lediti krv u žilama.

Aster briljantno spaja suštinu nadnaravnog horor filma s kreativnim nadahnućem kultnih filmova iz 60-ih i 70-ih, uključujući 'Rosemary's Baby', 'Don't Look Now' i 'The Innocents'.

Zvjezdanu postavu čine fantastična Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro i nedavna dobitnica nagrade Emmy, Ann Dowd, a nezaboravnu glazbu potpisuje avangardni saksofonist Colin Stetson.

VIDI OVO: Chrissy Teigen objavila kako pari vaginu na Instagramu!

NE VIDI SE ČESTO Najnoviji film Johna Travolte dobio je rijetku ocjenu kritičara

'Naslijeđeno zlo', u distribuciji Blitz filma, već danas možete pogledati u svim kinima i u 4DX formatu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VVolf 24.06.2018.

    Ne preporučam bio sam na predpremjeri. Razočarati ćete se. Sve dobre stvari pogledajte u Traileru ostalo ništa posebno. Nisam se prestrašio ni na velikom platnu nećete ni vi na malim ekranima tako da. Palac dolje

  • drakula1985 20.06.2018.

    Krug je najstrasniji horor!

  • NatalijaNaty 19.06.2018.

    Nema sanse! Gledala sam ga. Meni je bila vise komedija nego horor. Ja sam se cijelo vrijeme smijala. Za mene veliko razocaranje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare