To je to što me zanima!

Svi znaju Demi Moore, ali znate li tko je sadašnja Willisova supruga? 13 godina su zajedno

Emma je 24 godine mlađa od svog supruga Brucea, a upoznali su se još 2007. godine. Unatoč velikoj razlici u godinama, par je zajedno od 2009. i imaju dvoje djece
Vidi originalni članak

Proslavljenu glumicu Demi Moore (59) svi znaju, a većina je pamti i kao bivšu suprugu Brucea Willisa (67) s kojom je bio 13 godina u braku, no malo ljudi zna tko je sadašnja glumčeva supruga Emma Heming Willis (43) s kojom je u braku još od 2009. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emma je na svom Instagramu podijelila tužnu vijest da se njen suprug povlači iz glume zbog dijagnosticirane afazije, a njen mladolik izgled privukao je pozornost javnosti. Emma je 24 godine mlađa od svog supruga Brucea, a upoznali su se još 2007. godine. Unatoč velikoj razlici u godinama, par je zajedno već 13 godina.

OBITELJSKA ARHIVA Najstarija kći Brucea Willisa podijelila niz fotografija iz djetinjstva i sve raznježila

Bruceova supruga bavi se modelingom još od devedesetih, a nosila je revije u New Yorku, Parizu i Milanu za Karla Lagerfelda, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Emanuel Ungaro, Dior i Victoria's Secret. Osim što se međusobno podržavaju na raznim događajima, par ima i dvoje zajedničke djece, Mabel Ray, rođenu  2012., i Evelyn Penn, rođenu 2014.  Demi i Emma su jako bliske, a svi su zajedno bili u karanteni usred pandemije 2020. Nakon rastave, Bruce i Demi ostali su u bliskim odnosima, a ona mu je i podrška u borbi s afazijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nap* 31.03.2022.

    Nije bila puno u javnosti puno mlada od njega

  • Nepopraljivo 31.03.2022.

    Nikad mi neće biti jasno kad su si svi tako jako, jako dobri, što su se rastajali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare