To je to što me zanima!

Svjetski model priprema finalnu večeru: 'Malo me drži i trema!'

Ovoga petka ekipu za svojim stolom ugošćuje Zvončica Vucković, Zvona. Radim kao model od svoje 16 godine, a u zadnjih par godina i kao glumica, reći će ona
Vidi originalni članak

Iz dana u dan u 'Ribi na torti' čarolija se ne događa samo u kuhinji već i za stolom. Bilo da je kuhinjski ili onaj za kavu, stol je centralno mjesto uz koje se odvijaju važni trenuci. 

U tom prostoru nastaju priče koje se prepričavaju generacijama, gdje se slavi ljubav, obitelj i prijateljstvo, a svakog petka gledatelji svjedoče kako ljudi, koji su do jučer bili stranci, postaju prijatelji i stvaraju životne veze.

'RIBA NA TORTI' Alex Ognjena večeras preuzima ulogu domaćice: 'Prvi dojam je zna li ona napraviti kokice?!'

Ovoga petka ekipu za svojim stolom ugošćuje svjetsko ime – Zvončica Vucković, Zvona.

Zvončica od 16 godine model

- Radim kao model od svoje 16 godine, a u zadnjih par godina i kao glumica. Cijeli život sam se bavila umjetnošću, što baletom, a kasnije i modom. Volim kuhati, volim slikarstvo i moj cijeli život se vrti oko toga - opisat će Zvona koja najviše cijeni toplinu i otvorenost kod ljudi, što je danas vrlo rijetko, a popularna je i po hobiju preuređivanja stvari.

'RIBA NA TORTI' Igor Djuga zabavio svoje goste škakljivim pitanjima u igri, a poklonom je rasplakao Alex...

- Nevjerojatno je kako mi se ideje u času stvore, to valjda negdje iznutra dolazi. Zašto trošiti, zašto ne napraviti nešto svoje i nešto drugačije - dodaje.

- Malo me čak i drži trema za otići kod Zvončice, ona mi je onako sva stroga i po pravilima - poručit će Vjekoslava prije večere koju Zvona sprema po Kristijanovom receptu, a on joj poručuje:

'RIBA NA TORTI' Igor Djuga osim večere servira iznenađenje, Alex plakala: 'Ne znam se nositi s pohvalama...'

- Zvončica držim ti fige, pobijedi jer imaš najbolji recept.

Tko će zaista odnijeti pobjedu ovoga tjedna, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare