To je to što me zanima!

Tajči se vratila u Hrvatsku: 'Ovako izgleda savršena sreća'

Savršena sreća - moja mama i moja djeca na jednom mjestu, jako posebnom mjestu, napisala je Tajči ispod obiteljske fotografije
Vidi originalni članak

Tatjana Cameron Tajči (51) je nedavno sa sinovima doputovala u Hrvatsku kako bi posjetila majku i uživala u odmoru na obali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Savršena sreća - moja mama i moja djeca na jednom mjestu, jako posebnom mjestu - napisala je Tajči uz fotografiju na kojoj su njena 3 sina i majka.

O BORBI S DEPRESIJOM Tajči: Žena mi je rekla da je silovana u 17. godini. Znala sam da želim progovoriti o tome

Tajči već desetljećima gradi uspješnu karijeru s druge strane oceana ali joj često nedostaje mama Štefica s kojom se odlično slažem. Tako je prije par mjeseci, dok su još na snazi bile epidemiološke mjere, doletila u Hrvatsku samo kako bi ju zagrlila.

- Dobila sam veliku potrebu da ju vidim, zadnjih godinu dana pandemije sam često razmišljala: 'Idem sjesti na avion samo da ju zagrlim' - izjavila je Tajči nakon što je svoj naum i ostvarila. 

Mnogi pratitelji poželjeli su joj dobrodošlicu u Hrvatsku i poručili joj neka uživa u odmoru. Tajči nije dugo čekala da počne uživati - već se smjestila na omiljenoj joj Korčuli, za koju kaže da je magično mjesto. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Driver 23.06.2022.

    A vidi joj sinove....🤦

  • Ain Stein_535 22.06.2022.

    Slava Tajci...

  • bečar-bečar 22.06.2022.

    a što si donijela ispod suknje??? nešto se napuhnulo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare