To je to što me zanima!

Tatjana Jurić shrvana zbog smrti psa: 'Ne mogu disati od tuge'

Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu, napisala je voditeljica u podužoj objavi na društvenim mrežama, posvećenoj njenoj kujici Jackie
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Tatjana Jurić (40) objavila je tužnu vijest na društvenim mrežama. Naime, uginula je njezina trinaestogodišnja kujica Jack, a Tatjana je napisala je podužu objavu posvećenu voljenoj kujici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija kujice, s kojom je bila nerazdvojna.

- Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu. Od snimanja, terena, etera, montaža, studija, kava, sastanaka, druženja, frizera, šminkanja, odmora, kupanja, spavanja, veselja, tuge, samoće i tišine… Jack je uvijek, ali uvijek kad bi bila dobrodošla i kad je željela, bila uz mene. A dobrodošla je bila uvijek i željela je sa mnom uvijek - započela je voditeljica emotivan opis ispod objave.

- Iz legla, ona je izabrala mene. Iako sam ja došla po njezinog brata, ona mi je iz legla prva prišla i ostalo je, kažu, povijest; životno prijateljstvo koje će me grijati zauvijek. Kažu, kad pas izabere tebe, to je posebna misija koju to biće ima, a ja sam to osjećala svaki, ali svaki dan. I da smo dobile još vremena zajedno, opet bi bilo premalo - dodala je.

NEZGODA S PSOM Tatjana Jurić nakon kupanja u hladnoj Krki: 'Samo da javim, žive smo i zdrave, idemo raditi'

Istaknula je kako je spona koja ju je vezala uz Jackie nešto što je smiruje kad me trbuh mučno zaboli dok je tražim gdje je, a nje više nema.

- Jack je jednostavno bila - moja duša. Način na koji me ta mala, dobra duša oblikovala u ovih 14 godina, podrška i utjeha koju mi je dala! Upoznala sam razne tuge i praznine, ali ova, ljudi moji, ova je tuga… Ne pronalazim joj riječ i stalno mislim da sam joj trebala dati više, da sam je trebala zaštititi bolje! Baš zbog njihove nevinosti, zbog njihove nježnosti i dobrohotnosti… Zato toliko boli - zaključila je na kraju.

SAM SVOJ MAJSTOR Tatjana Jurić i subotnje muke: 'Ako se ne javim, zovite hitnu!'

Naime, Tatjana je toliko pazila svog kućnog ljubimca da je nedavno čak i skočila u rijeku da bi spasila Jackie. Izazvala je, kako se našalila, neplanirani show program, a onda i uz niz videa objasnila cijelu dramu. Psić je njuškao i upao u rijeku, a onda Tatjana  skinula jaknu i bez razmišljanja uskočila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PakDminA 10.03.2022.

    eto, meni od tuge lijeva pretklijetka trokira !!! uuuff, zakaj sam ovo čital.... 'nti  strinu...

  • samodanas 10.03.2022.

    Drži se Tatjana, to je ta beskompromisna i bezuvjetna ljubav koju samo psić može dati😥

  • 10.03.2022.

    To je ta povezanost sa životinjom koja te usrećuje, i kad je izgubiš nije lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare