To je to što me zanima!

Thomas Markle: 'Meghan nije djevojka koju sam ja odgajao...'

Dodao je kako je njihova odluka o napuštanju kraljevskih dužnosti razočaravajuća jer je Meghan ostvarila san svake djevojke, a sada ga tek tako odbacuje
Vidi originalni članak

Dok kraljevski skandal i dalje traje, Thomas Markle (75) ne prestaje prozivati svoju kćer Meghan (38). Sada ju je pak optužio da je 'pojeftinila' kraljevsku obitelj, piše The Sun. Thomas je u dokumentarcu, koji će ubrzo biti emitiran, opisao Meghanino i Harryjevo (35) ponašanje kao sramotno te je poručio da se njih dvoje pretvaraju u 'izgubljene duše'.

- Kada su se vjenčali, preuzeli su obvezu, a obveza je biti dio kraljevske obitelji i predstavljati je. I bilo bi glupo da to ne urade. Kraljevska obitelj je jedna od najvećih dugovječnijih institucija ikad, a oni je uništavaju, pojeftinjuju, čine je ocrtanom. Pretvaraju je u Walmart s krunom na sebi, to ne bi smjeli činiti - kazao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako je njihova odluka o napuštanju kraljevskih dužnosti razočaravajuća jer je Meghan ostvarila san svake djevojke, a sada ga tek tako odbacuje.

- Svaka mlada djevojka želi postati princeza i to je Meghan dobila, a sada to odbacuje. Izgleda kao da to radi zbog novca - poručio je.

'SUĐENJE STOLJEĆA' Meghan je opet u problemima: Otac će svjedočiti protiv nje...

O svemu se oglasio i Meghanin polubrat, Tom Markle (53).

- Moj otac ne može vjerovati što se dogodilo. Jako je razočaran njezinim postupcima. Rekao mi je: 'Ovo nije djevojka koju sam ja odgajao' - priznao je.

Ovi komentari su javno objavljeni nakon što je odjeknula vijest kako su vojvode od Sussexa ostale bez kraljevskih titula te da više neće dobivati novac za kraljevske dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Megi blue 19.01.2020.

    Ponekad mislim da je ovaj potez Meghan povukla najviše zbog svojih... umislili se da će i oni biti dio kraljevske obitelji, svi proplakali kad su se ovi distancirali od njih.....

  • ispravak_navoda 19.01.2020.

    "Izgleda kao da to radi zbog novca - poručio je." Kaze lik koji je pobral ko zna kolko para od tabloida za ovakve izjave. Hahaha, kako jadan covjek...

  • 19.01.2020.

    Odvratni ljudi, lešinare na račun sirote žene koja pokušava svoj život dovesti u red, nakon što su je iscipelarili svi koji su to mogli, a i oni koji joj nisu nikad bili ni blizu. Nitko nikad ne bi ostavio sve to što izvana izgleda bajno, da nije, barem za njih dvoje, izgledalo i bilo nesretno ! Možemo samo nagađati da nije dobro bila prihvaćena ni od strane kraljevske obitelji, jer su puni predrasuda, a pogotovo od čudnih Engleza, koji naprosto žive njihove živote! Opsjednuti su njima, a mediji to kure, a ne mogu kuriti ako ne izmišljaju grozote! Očito je da im nisu pružili ruku, ni brat, ni ostali od kojih se to očekivalo, da stanu iza njih javno i odlučno. Jedino što im je ostalo je da odu iz te tmurni i neprihvaćajuće sredine. Za to je trebalo puno hrabrosti, i zaslužuju divljenje, a ne pljuvanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare