Show

Komentari 22

Thomas Markle: 'Meghan nije djevojka koju sam ja odgajao...'

Thomas Markle: 'Meghan nije djevojka koju sam ja odgajao...'

Dodao je kako je njihova odluka o napuštanju kraljevskih dužnosti razočaravajuća jer je Meghan ostvarila san svake djevojke, a sada ga tek tako odbacuje

Dok kraljevski skandal i dalje traje, Thomas Markle (75) ne prestaje prozivati svoju kćer Meghan (38). Sada ju je pak optužio da je 'pojeftinila' kraljevsku obitelj, piše The Sun. Thomas je u dokumentarcu, koji će ubrzo biti emitiran, opisao Meghanino i Harryjevo (35) ponašanje kao sramotno te je poručio da se njih dvoje pretvaraju u 'izgubljene duše'.

- Kada su se vjenčali, preuzeli su obvezu, a obveza je biti dio kraljevske obitelji i predstavljati je. I bilo bi glupo da to ne urade. Kraljevska obitelj je jedna od najvećih dugovječnijih institucija ikad, a oni je uništavaju, pojeftinjuju, čine je ocrtanom. Pretvaraju je u Walmart s krunom na sebi, to ne bi smjeli činiti - kazao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dodao je kako je njihova odluka o napuštanju kraljevskih dužnosti razočaravajuća jer je Meghan ostvarila san svake djevojke, a sada ga tek tako odbacuje.

- Svaka mlada djevojka želi postati princeza i to je Meghan dobila, a sada to odbacuje. Izgleda kao da to radi zbog novca - poručio je.

O svemu se oglasio i Meghanin polubrat, Tom Markle (53).

- Moj otac ne može vjerovati što se dogodilo. Jako je razočaran njezinim postupcima. Rekao mi je: 'Ovo nije djevojka koju sam ja odgajao' - priznao je.

Ovi komentari su javno objavljeni nakon što je odjeknula vijest kako su vojvode od Sussexa ostale bez kraljevskih titula te da više neće dobivati novac za kraljevske dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci