To je to što me zanima!

Tia Mamić je neprepoznatljiva bez šminke: 'Puno si ljepša...'

Tiji Mamić očito godi bračni život s Marijem Mamićem, jer izgleda sve bolje. Ne viđamo ju često, no iako je nestala iz javnosti, salon u kojem se sređuje nerijetko objavljuje njezine fotke...
Vidi originalni članak

Obitelj Mamić oduvijek se trudila da svoj privatni život skriva od očiju javnosti, a čini se kako se tome priklonila i Tia Mamić (33). Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića (65), koja se prije 2 godine udala za Marija Mamića (36), sina Zdravka Mamića (59). Tiju rijetko možemo vidjeti u javnosti, a zaključala je i sve društvene profile.

Ipak, ona je čest gost jednog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka pa salon nerijetko objavljuje njezine fotografije. Na najnovijoj fotki Tia je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

'Vrlo seksi dama', 'Prekrasna', 'Ljepotica', 'Predivna' - samo su neki od komentara ispod fotografije, ipak obožavatelji su se zapitali koliko to šminke ima na sebi.

- Bome su te dobro zacimentirali. Imaš tonu pudera - jedan je od komentara.


Podsjetimo, par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.

ISPOVIJEST LJUBE JURČIĆA 'Majka joj je umrla, a otac volio piti. Onda sam Tiju uzeo sebi...'

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama, a onda su se vjenčali u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika.

Mario je i prvi brak, onaj s Monikom Kravić (37), proslavio u istom hotelu. U braku su dobili dva sina, a rastali su se 2016. Tia iza sebe također ima jedan propali brak. Udala se za Chrisa Warrena (38), košarkaša iz Teksasa, s kojim ima sina Domenica (8).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • naivac do jaja 24.04.2019.

    Sponzorusa ide za parama , a ovdje takva propaganda.Kaj ne znamo čim se Mamici bave?

  • sosed 24.04.2019.

    kaj taj lik dela sa njom

  • 24.04.2019.

    Hoće ljubo posvojiti jandrokovića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare