To je to što me zanima!

Tim Leta 3 o dezinformacijama: 'Ne, Prlja nije imao tešku upalu grla! Pio je čaj kao i svi ostali'

Po cijele dane su bili na probama, provodili su ondje i po 15 sati ovih zadnjih dana. Pio je tople napitke zbog glasa, ispričali su nam iz menadžmenta riječke grupe
Vidi originalni članak

Prlja je imao tešku upalu grla i jedva je otpjevao do kraja, govori se danas u medijima nakon prolaska hrvatskih predstavnika u finale Eurosonga. Odmah smo kontaktirali tim Leta 3, koji nam je demantirao te priče.

- Ma odakle to, kakva upala grla?! To nije točno, šire se dezinformacije. Imao je suho grlo. Pio je čaj i čuvao glas, kao i svi ostali - rekli su nam iz tima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šest godina čekali smo na ulazak u finale, a riječka grupa Let 3 to je uspjela. Otkako su u veljači s pjesmom 'Mama ŠČ!' pobijedili na Dori, počele su pripreme za nastup na toj velebnoj pozornici u Liverpoolu.

VEČER ZA PAMĆENJE Slavilo se do dugo u noć, a zašto i ne bi: Članovi Leta 3 sa boljim polovicama nazdravili za finale

Danima su u gradu Beatlesa, temperature su za nekoliko stupnjeva niže nego u Zagrebu, a dečki su često bili u centru, družili se s prolaznicima i obožavateljima, ali i nosili kratke suknje, imali 'gole noge', koje su bile pokrivene tek plaštem...

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 ŠČUPAO FINALE I PROSLAVIO U PUBU

Nakon što je završila sedma izvedba po redu, a to su bili naši Letovci, komentiralo se na društvenim mrežama kako je Zoran Prodanović Prlja imao problema s glasom. Doduše, nisu to komentirali neki stručni ljudi, već kritičari po društvenim mrežama koji ionako komentiraju svašta jer - bitno je da se nešto napiše. 

Voditelj Duško Ćurlić je u prijenosu uživo objasnio da Prlji treba skinuti kapu na odrađenom nastupu s obzirom na to da je pio čajeve danima kako bi mu glas bio bolji. Ipak su pjevali cijelo vrijeme s fanovima i na probama pa se treba čuvati nešto više tih zadnjih dana uoči nastupa.  

POGLEDAJTE VIDEO: 'ZAUSTAVITE JE*ENE RATOVE'

CVJETA IM POPULARNOST Letovcima raste i broj pratitelja na Instagramu: Preko noći je skočio, prati ih 28 tisuća ljudi

- Vidjeli ste nastup, svatko ima svoj komentar. Dobro je, Prljin glas je izdržao do kraja. Nisam to htio govoriti, ali čovjek je u zadnjih par dana malo više čaja morao piti i čuvati glas. No, morali su izaći na scenu i odradili su to na svoj način - rekao je Duško. Naravno, to što je pio čaj ne znači da je bio bolestan jer čaj su pili svi članovi benda... Još manje znači da su imali upale grla nego su to činili predostrožnosti radi, kako bi čuvali glas prije važnog nastupa.

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 64

  • snakefinger 10.05.2023.

    Na žalost, steglo se grlo od treme i straha. Dogodi se , pritisak je bio preveliki. Za finale predlazem malo popiti prije nastupa. Možda i malo više.

  • tajnamoja 10.05.2023.

    Trema 1/1.

  • Heroj Oluje 10.05.2023.

    Zašto mi obrisan komentar !! Zvučao je sa trenom u glasu , podrhtavao je i dodatno organizatori Eurosonga su pretjerali i svjetlosnim efektima sa vrlo lošim prjenosom zvuka !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare