To je to što me zanima!

Tina je pokopala dvojicu sinova: Preminuli su u razmaku od četiri godine, Craig je otišao tragično

Tina Turner doživjela je dva najteža udarca za života kad je pokopala sinove
Vidi originalni članak

U srijedu nas je napustila legendarna pjevačica Tina Turner. U prosincu 2022. godine preminuo je i njen sin Ronnie (62). Pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Ronnieja su navodno pronašli susjedi te su ga pokušali oživjeti, ali bezuspješno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronnie je godinama vodio bitku s rakom debelog crijeva. - Otišao si prerano. U tuzi, zatvorim oči i mislim o tebi, voljeni sine - napisala je tada pjevačica.

PROLAZILA JE KROZ PAKAO Tinu Turner život nije mazio: 'U noći vlastitog vjenčanja morala sam uživo gledati sex show...'

Njegova smrt pogodila je glazbenu divu samo četiri godine nakon smrti najstarijeg sina Craiga koji je dignuo ruku na sebe.

- Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. srpnja 2018., rekla sam svoje posljednje zbogom svom sinu, Craigu Raymondu Turneru, kada sam se okupila s obitelji i prijateljima da se pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvijek biti moje dijete - napisala je tada pjevačica na Twitteru. U kasnijem intervjuu je otkrila kako je Craig bio jako usamljen.

BOGATA KARIJERA Tina je bila 'Simply the Best', a ovo su njeni najveći hitovi

Tina je rodila Craiga kad je imala 18 godina, prije braka s Ikeom Turnerom. Nakon što su se vjenčali, Ike ga je posvojio, a Craig je uzeo njegovo prezime. 

Preminula pjevačica imala je ukupno četvero djece, jer je dvojicu sinova posvojila od Ikea, Ikea Turnera Jr. i Michaela Turnera o kojem se najmanje zna.

Tina je preminula u 84. godini.

- Tina Turner, kraljica Rock 'n' Rolla preminula je danas u 84. godini nakon duge bolesti, u njenom domu u Kusnachtu, u blizini Zuricha. S njom je svijet izgubio glazbenu legendu i uzora - pisalo je u službenom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Corona u jeku 👹 25.05.2023.

    Pokoj ti vječni, carice ❤️🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare