To je to što me zanima!

Kada me Ike prevario s tri žene odjednom, popila sam 50 pilula

Bile su tri žene u kući u to vrijeme i Ike se seksao sa svima njima. Trima od nas je ime bilo Ann što znači da je on trebao zapamtiti samo jedno ime, rekla je Tina te dodala da je jedna od tih žena nosila Ikeovo dijete
Vidi originalni članak

Pjevačica Tina Turner (78), kojoj je pravo ime Anna Mae Bullock, popila je svojedobno 50 tableta za spavanje nakon što ju je bivši suprug Ike Tuner, kako kaže, prevario nakon sedam godina braka s tri žene u jednoj noći. 

Tina se udala za Ikea 1962. kada joj bilo samo 22 godine, a s njim je, kako piše Daily Mail, preživjela godine emocionalnog i fizičkog zlostavljanja. 

- Za početak, bile su tri žene u kući u to vrijeme i Ike se seksao sa svima njima. Sve smo se zvale Ann što znači da je on trebao zapamtiti samo jedno ime - rekla je Tina. 

ISPOVIJEST TINE TURNER 'Htjela sam odustati od života, a onda mi je muž dao bubreg'

- Jedna od njih se zvala Ann Thomas i nosila je Ikeovo dijete što je još jedna uvreda za mene - dodala je Tina. 

Kako kaže sve je bilo 'smanjeno', njezin status, samopouzdanje, svijet. 

- Jedne noći, baš prije gaže, jednostavno nisam mogla više izdržati i progutala sam 50 tableta za spavanje - rekla je pjevačica. 

Pilule su ju 'udarile' dok se šminkala za nastup te je završila na ispumpavanju u bolnici. Sljedećeg dana joj je Ike došao u posjetu i rekao: 'Mogla si umrijeti'. Zatim ju je prisilio da odmah počne raditi. 

- Cijelo iskustvo je bilo užasno i bila sam bolesna dugo vremena, ali mi je pomoglo da se suočim s budućnošću - rekla je Tina te dodala da njezin pokušaj samoubojstva nije bio vapaj za pomoć već je izabrala smrt. 

NAJTEŽI TRENUTCI Tina Turner bacajući ružu u more oprostila se od svog sina

Nikada se više nije pokušala ubiti jer je, kako kaže, izašla iz tame vjerujući da joj je bilo suđeno da preživi. 

Turner je prepričala svoj život u knjizi 'My Love Story' koja izlazi za nekoliko dana. Progovorila je o životu, ljubavi i bitki za vlastiti život. Iako ju joj Ike priredio tu scenu, ostala je s njim u braku još nekoliko godina. Cijelo je vrijeme pokušavala pobjeći te je naposljetku 1976. predala papire za razvod. 

- Nije li djelomično i žena kriva ako ostane i dopušta mi da ju udaram? - izjavio je svojedobno Ike. On je preminuo 2007. u 77. godini.

Tina trenutno živi u Švicarskoj sa suprugom, izvršnim glazbenim producentom Erwinom Bachom (62), koji joj je donirao bubreg.

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Došla sam kući s posla i uhvatila svog supruga s dvojicom muškaraca, bili su samo u gaćama

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 09.10.2018.

    ako te varao šta si ostala s njim u braku trebala si se odmah rastaviti,, a ne pokušat se ubiti

  • li15 09.10.2018.

    Srecom je preminuo 2007. Ne bi mu ginula optuzba za silovanje.

  • 09.10.2018.

    Tina:))) posebna žena .. "Simply the best"

Komentiraj...
Vidi sve komentare