To je to što me zanima!

Tko je atraktivna mama Mate Rimca? Misle da mu je sestra, oduševila je i Antu Gotovinu

Majka Zdenka Rimac očarala je izgledom na sinovoj svadbi u svjetlucavoj haljini s prorezom. Zdenka nije oduvijek živjela u luksuzu, ali je i sama poduzetnica te je bila direktorica i muževe i sinove tvrtke
Vidi originalni članak

Medijsku pozornost privukla je majka Mate Rimca (33), nakon što je zablistala na vjenčanju uz sina i žutu Neveru. Zdenka Rimac osim što je atraktivna žena je i poduzetnica, pa je tako bila vlasnica jedne od tvrtki te direktorica nekoliko njih. 

POGLEDAJTE VIDEO: Atraktivna mama Rimac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zgodna Zdenka je trenutno vlasnica i direktorica građevinske tvrtke 'Lucina' koja posluje u Ul. dr. Franje Tuđmana u Svetoj Nedelji, a do sada je bila direktorica niza tvrtki u vlasništvu svog muža ili sina, kao što su: 'Rimc', 'Insido', 'Akis', 'Pandion', 'Kreusa' te 'Rimac automobili' d.o.o.

ZASJENILA I NEVERU Mama Rimac očarala izgledom na sinovoj svadbi: 'Predivna je! Kao glumica na crvenom tepihu'

Matina mama često na društvenim mrežama objavljuje fotke svoje djece Mate, Ivane i Antonija te ne skriva koliko je ponosna na njihove uspjehe.

Mama Rimac svoje dane provodi na luksuznom obiteljskom posjedu pored Samobora ili u rodnom Livnu, gdje je nedavno održano i vjenčanje Mate i Katarine Rimac (29).

Zdenka se na vjenčanju fotografirala pored žute Nevere s kojom su mladenci stigli na vjenčanje, a komentari su bili prepuni komplimenata na račun njezine mladolikosti.

- Žena je predivna! Nosi haljinu kao na crvenom tepihu - pisali su joj.

Na jednoj od zabava imala se priliku družiti i s generalom Antom Gotovinom. Fotku na kojoj su njih dvoje zagrljeni postavila je na svoj Facebook profil i izazvala oduševljenje.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • savršena 31.12.2021.

    Naravno da izgleda kad se ima a vidi joj čerkice ali je balune previse na pumpi napunmpala ...uzas ,uzas ...ne volim ljude koji se preseravaju pogotovo zenski rod kad se ima i to neukusno ...i sto nabrajate di je bila direktor , koda je doslovno bila , bila je na papiru samo da joj radni staž ide i mirovinski 🙄😏

  • mnch 07.08.2021.

    Možda je gotovina to i skratio hahahha

  • dizorija 06.08.2021.

    Dobro vidite bogatase i opterecujete ljude njihovim zivotom.Ma koda jadnu raju zanimaju oni.Zasto niko od tih bogatuna nije pomogao bakici kojoj je ukradena mirovina i sad zivi bez kune do iduce.O tome se ne pise vec o mami Rimac i Gotovini.Ocito zena voli rijec "gotovina" pa makar i u ljudskom obliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare