Show

Komentari 143

Tko je atraktivna mama Mate Rimca? Misle da mu je sestra, oduševila je i Antu Gotovinu

Tko je atraktivna mama Mate Rimca? Misle da mu je sestra, oduševila je i Antu Gotovinu

Majka Zdenka Rimac očarala je izgledom na sinovoj svadbi u svjetlucavoj haljini s prorezom. Zdenka nije oduvijek živjela u luksuzu, ali je i sama poduzetnica te je bila direktorica i muževe i sinove tvrtke

Medijsku pozornost privukla je majka Mate Rimca (33), nakon što je zablistala na vjenčanju uz sina i žutu Neveru. Zdenka Rimac osim što je atraktivna žena je i poduzetnica, pa je tako bila vlasnica jedne od tvrtki te direktorica nekoliko njih. 

POGLEDAJTE VIDEO: Atraktivna mama Rimac

Zgodna Zdenka je trenutno vlasnica i direktorica građevinske tvrtke 'Lucina' koja posluje u Ul. dr. Franje Tuđmana u Svetoj Nedelji, a do sada je bila direktorica niza tvrtki u vlasništvu svog muža ili sina, kao što su: 'Rimc', 'Insido', 'Akis', 'Pandion', 'Kreusa' te 'Rimac automobili' d.o.o.

Matina mama često na društvenim mrežama objavljuje fotke svoje djece Mate, Ivane i Antonija te ne skriva koliko je ponosna na njihove uspjehe.

Mama Rimac svoje dane provodi na luksuznom obiteljskom posjedu pored Samobora ili u rodnom Livnu, gdje je nedavno održano i vjenčanje Mate i Katarine Rimac (29).

Zdenka se na vjenčanju fotografirala pored žute Nevere s kojom su mladenci stigli na vjenčanje, a komentari su bili prepuni komplimenata na račun njezine mladolikosti.

- Žena je predivna! Nosi haljinu kao na crvenom tepihu - pisali su joj.

Na jednoj od zabava imala se priliku družiti i s generalom Antom Gotovinom. Fotku na kojoj su njih dvoje zagrljeni postavila je na svoj Facebook profil i izazvala oduševljenje.

Najčitaniji članci