To je to što me zanima!

Tko ju ljuti? Lidija Bačić dobila ružu pa ju je pojela na snimci...

Pjevačica je svoj Instagram profil nakrcala golišavim i provokativnim fotografijama. Često pozira oskudno odjevena u različitim pozama. No posljednjom objavom pomalo je iznenadila, jer je neobična
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić zvana Lille (34) ne dvoumi se kada treba pokazati obline na društvenim mrežama. Njezin Instagram profil krcat je golišavim fotografijama. Njezini pratitelji i obožavatelji standardno je časte komplimentima. A posljednjom objavom ih je pomalo iznenadila. Vjerojatno nitko nije očekivao da će takvo što vidjeti na njezinom profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lidijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija je objavila video u kojem jede ružu. Snimila se u ružičastim hlačama i kratkom topu, a iza nje se vidi plaža. Neki su čak zanemarili trenutak s ružom pa su je pitali gdje ljetuje, ali očigledno video nije mogao proći bez komentara i pitanja o ruži koju je Lille jela.

- Ruža se ne jede. Nemoj biti tako okrutna - pisali su joj neki, dok su drugi 'umirali' od smijeha.

Bačić nije odgovarala na komentare, a u opis videa kratko je napisala: 'Nemojte nositi ruže ovoj zvijeri'. Nije otkrila tko joj je poklonio ružu, ali je upozorila neka to više ne čine. Očigledno, pojela bi i svaku drugu. 

SAMO PROVOKATIVNO Lille je u mini badiću 'izbacila' obline: 'Voliš privlačiti pažnju'

Prije ovog famoznog videa pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u istoj modnoj kombinaciji, ali dok je ležala na fotelji. Ponovno je dobila hrpu komentara, a pratitelji su joj pisali kako izgleda kao djevojčica.

Možda im je tako izgledala jer je Lille ovaj put ipak malo više pokrila strateška mjesta no što to inače čini. Obožava se fotografirati u kupaćim kostimima, a nije joj strana ni pripijena odjeća. Lidiju smo tako imali prilike vidjeti i u tajicama uz koje volim iskombinirati štikle. 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sljastrava 13.08.2020.

    E,Lile je bas zgodna.

  • 12.08.2020.

    Počeja s pjevanjem pa nije išlo kao što je očekivala onda Bummm.... Golotinji na sve strane...sad ide!!! 🤦🏿‍♀️

  • iiiih 11.08.2020.

    “Linz” sto komentira mora da je lidija 😂😂😂😂 jedan clanak a 20 komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare