To je to što me zanima!

Tom Cruise na premijeru novog 'Top Guna' stigao helikopterom. Naravno, on je njime upravljao

Ponosno je išetao iz crnog helikoptera s natpisom ' Tom Cruise, Top Gun: Maverick' i to u crnom odijelu te avijatičarskim naočalama na licu. Potom je na crvenom tepihu pozirao s kolegama Jennifer Connelly i Milesom Tellerom
Vidi originalni članak

Glumac Tom Cruise (59) stigao je na premijeru filma 'Top Gun: Maverick' helikopterom. Sletio je samostalno poput prave akcijske zvijezde koja i u svojim filmovima sve vratolomije izvodi sama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponosno je išetao iz crnog helikoptera s natpisom ' Tom Cruise, Top Gun: Maverick' i to u crnom odijelu te avijatičarskim naočalama na licu. 

Potom je na crvenom tepihu pozirao s kolegama Jennifer Connelly (51) i Milesom Tellerom (35). Iznenadio je fanove helikopterom, ali i zategnutim licem. Mnogi su zaključili da se nije puno promijenio od prvog Top Guna iz 1986. godine.

Tomov mladolik izgled komentirala je i estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

- Čini se da je pretjerao s injekcijama protiv bora i s filerima, što je negativno utjecalo na njegov izgled. Ako se struktura lica pažljivo ne razmotri, moguće je da je finalni rezultat iskrivljen i neprirodan izgled - izjavila je.

'TOP GUN: MAVERICK' Tom Cruise iznenadio kraljevski par: Princ William i Kate prvi su pogledali nastavak novog filma

Inače, Cruise je dozvolu za pilota dobio prije 28 godina, a helikopterom je došao i na snimanje novog nastavka filma 'Nemoguća misija' u Južnoafričkoj Republici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare