Show

Komentari 0

Tom Cruise na premijeru novog 'Top Guna' stigao helikopterom. Naravno, on je njime upravljao

Tom Cruise na premijeru novog 'Top Guna' stigao helikopterom. Naravno, on je njime upravljao

Ponosno je išetao iz crnog helikoptera s natpisom ' Tom Cruise, Top Gun: Maverick' i to u crnom odijelu te avijatičarskim naočalama na licu. Potom je na crvenom tepihu pozirao s kolegama Jennifer Connelly i Milesom Tellerom

Glumac Tom Cruise (59) stigao je na premijeru filma 'Top Gun: Maverick' helikopterom. Sletio je samostalno poput prave akcijske zvijezde koja i u svojim filmovima sve vratolomije izvodi sama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ponosno je išetao iz crnog helikoptera s natpisom ' Tom Cruise, Top Gun: Maverick' i to u crnom odijelu te avijatičarskim naočalama na licu. 

Global premiere for the film Top Gun: Maverick, in San Diego

Potom je na crvenom tepihu pozirao s kolegama Jennifer Connelly (51) i Milesom Tellerom (35). Iznenadio je fanove helikopterom, ali i zategnutim licem. Mnogi su zaključili da se nije puno promijenio od prvog Top Guna iz 1986. godine.

Global premiere for the film Top Gun: Maverick, in San Diego

Tomov mladolik izgled komentirala je i estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

- Čini se da je pretjerao s injekcijama protiv bora i s filerima, što je negativno utjecalo na njegov izgled. Ako se struktura lica pažljivo ne razmotri, moguće je da je finalni rezultat iskrivljen i neprirodan izgled - izjavila je.

Inače, Cruise je dozvolu za pilota dobio prije 28 godina, a helikopterom je došao i na snimanje novog nastavka filma 'Nemoguća misija' u Južnoafričkoj Republici.