Show

Komentari 0

Tom Cruise iznenadio kraljevski par: Princ William i Kate prvi su pogledali nastavak novog filma

Tom Cruise iznenadio kraljevski par: Princ William i Kate prvi su pogledali nastavak novog filma

Bila je to vrlo neobična premijera, ali Tom nije previše razmišljao nakon što je saznao da je princ William veliki obožavatelj popularnog filma, rekao je prijatelj kraljevskog para

Princ William (39) i vojvotkinja Kate Middleton (40) već su se naviknuli na kraljevski tretman, a sada ih je glumac Tom Cruise (53) iznenadio premjerom nastavka svog popularnog filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Cruise je saznao da je princ William veliki obožavatelj originalnog filma 'Top Gun' iz 1986 godine. Kako piše britanski The Sun, Cruise je organizirao posebno prikazivanje filma 'Top Gun: Maverick' za članove kraljevske obitelji i prijatelje u Londonu mjesec dana prije službene premijere na filmskom festivalu u Cannesu.

Tom je dočekao i pozdravio članove kraljevske obitelji, a projekcija je bila upriličena u kinu na Leicester Squareu pa je tako doživljaj bio poseban budući da se radi o jednom od najvećih filmskih platna u Velikoj Britaniji. Osim Williama i Kate, film su gledale Sophie Wessex, princeza Eugenie i odabrani krug prijatelja.

- Bila je to vrlo neobična premijera, ali Tom nije previše razmišljao nakon što je saznao da je princ William veliki obožavatelj filma - otkrio je prijatelj kraljevskog para te dodao kako je kino bilo zatvoreno za ostale posjetitelje kako bi se osigurala privatnost za odabrano društvo.

Cruise je u filmu utjelovio kapetana Petea 'Mavericka' Mitchella, a nastavak se snimao od 2018. do 2019. godine. Iako je premijera bila zakazana za 2019. odgođena je zbog snimanja scene u avionu koja je bila veoma zahtjevna, a potom je datum dodatno 'pogurnut' zbog pandemije koronavirusa.