To je to što me zanima!

Tom Odell ponovno je oduševio publiku u punoj Tvornici kulture

U subotu ga je puna dvorana velikog pogona Tvornice kulture dočekala s velikim uzbuđenjem. Odell je na pozornici odmah zauzeo svoje mjesto za klavirom i započeo je spektakl
Vidi originalni članak

Britanski kantautor Tom Odell (31) po drugi je puta rasprodao Tvornicu kulture, ali i oduševio svoje obožavatelje u Zagrebu. 

PROMO Tom Odell - Tvornica kulture - Subota, 1. listopada 2022.

U subotu ga je puna dvorana velikog pogona Tvornice kulture dočekala s velikim uzbuđenjem. Odell je na pozornici odmah zauzeo svoje mjesto za klavirom i započeo je spektakl kombinacije klavirskih melodija i njegovog nevjerojatnog raspona glasa.

Na njegovu izvrsnu obradu pjesme 'True Colours' Cindy Lauper (69) cijela je dvorana pjevala u jedan glas. 

Na isti način publika se pridružila i na njegove najveće hitove poput 'Grow Old With Me', 'If You Wanna Love Somebody', 'I know', 'Magnetized' i 'Can't Pretend'. 

Na zadnju pjesmu prije bisa, 'Hold me', publika se ponovno euforično pridružila Tomu, a u jednom trenutku mu je iz publike doletio plišani medvjedić kojeg je Odell smjestio na klavir. Pred kraj pjesme se i sam popeo na klavir i zahvalio svima. 

Ubrzo se vratio i odsvirao još jedan hit 'Concrete', ali i jednu pjesmu s novog albuma te podijelio s publikom nekoliko detalja o procesu stvaranja posljednjeg albuma 'Smiling All The Way Back Home'.

Za kraj je ostavio svoj prvi, ali i najveći hit 'Another Love', koji su mnogi nestrpljivo iščekivali. S razlogom je taj hit ostavio za kraj jer uzbuđenje koje je preplavilo veliki pogon je neopisivo. 

IZVEO HIT PJESMU 'ANOTHER LOVE' Slavni Tom Odell pjevao je svim ukrajinskim izbjeglicama na kolodvoru u Rumunjskoj...

S obzirom na oduševljenje zagrebačke publike, nema sumnje da ćemo ponovno gledati Tom Odella u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare