To je to što me zanima!

Tomislav je u samostanu proveo tri godine: To me vuklo i ojačalo

Kad sam bio mlađi, puno sam bio vezan uz Crkvu, htio sam biti franjevac. U samostanu sam bio nakon završene srednje škole jer franjevci su privrženiji ljudima, humanitarci su i ja sam takav, kaže Tomislav
Vidi originalni članak

Dvanaesta sezona 'Večere za 5 na selu' došla je do posljednje epizode, a u njoj je najviše 'bure' izazvao Tomislav Kosar. On je cijelog tjedna svim kandidatima davao kritike uz, mnogi tvrde, nezasluženo niske ocjene što je razljutilo gledatelje. Osvojio je glavnu nagradu od 5000 kuna u obliku poklon bona za namještaj. 

SNIZIO OCJENE PA POBIJEDIO Gledatelji bijesni na Tomislava iz 'Večere': Ajme, koji podlac! Obraz mu vrijedi 5000 kuna

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica kuha u showu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Wow koji podlac majko moja mila! Još se onako podlo smješka na proglašenju! - jedan je od komentara gledatelja. Dodali su i da mu 'obraz vrijedi 5000 kuna'. Zamjerili su mu i što mu je oko kuhanja pomagao prijatelj jer mu je ruka bila u zavoju. 

Tomislav je ranije otkrio kako je nakon srednje škole osjetio poziv da ode među franjevce. 

U VEČERI ZA 5 NA SELU Tomislav svima dao loše ocjene pa pobijedio: 'Šok i nevjerica...'

- Kad sam bio mlađi, puno sam bio vezan uz Crkvu, htio sam biti franjevac. U samostanu sam bio tri godine nakon završene srednje škole jer franjevci su privrženiji ljudima, humanitarnog su opredjeljenja i ja sam isto takav. I to me vuklo, jednostavno, ni u jednom drugom zanimanju se nisam vidio. Ali sam nakon nekog perioda odučio izaći van. Život u samostanu je dosta zahtjevan, ali za onog tko je stvarno osjetio poziv, to za njega nije teško. Kao čovjeka me to dosta ojačalo, osamostalilo i ohrabrilo - ispričao je Tomislav za RTL

Kosar protekle tri godine radi kao prodavač.

- U budućnosti se vidim tu gdje jesam, nemam neke pretjerane planove. Nisam osoba koja planira unaprijed, volim da se sve spontano događa, to mi je najbolje - kaže Tomislav koji voli i vrtlariti i praviti domaće pekmeze.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA':

Idi na 24sata

Komentari 161

  • ljama 22.12.2020.

    Tomislave baš si podoban da se učlaniš u HDZ.. Takve ko ti anemični premijer jako voli i obožava.. Odmah ćeš mu postat glasnogovornik, a onda će te polako promaknut na više pozicije.. Sretno ti..

  • 08.11.2020.

    vidi se di je steka iskustvo probijanja ..

  • menart 08.11.2020.

    Usporedbe radi s drugim državama. Još nisam vidio veće zlobe među kandidatima kao kod nas! Ne kažem da je većina al ih ima majko mila. Pokvareni ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare