To je to što me zanima!

Tragedija u Tel Avivu: Poginuo jedan od radnika s Eurosonga

Ne krivimo nikoga u ovom trenutku, ali kako je moguće da na tako velikom događaju, kao što je Eurovizija, s toliko uloženog novca, nadzora i sigurnosti nešto tako strašno dogodi, kaže sin preminulog Fuldija Schwartza
Vidi originalni članak

Tijekom priprema za Eurosong dogodila se tragedija. Fuldi Schwartz (66) vozač kamiona ozlijedio se u ponedjeljak 13. svibnja kad je na njega pao komad rasvjete dok je nosio opremu. Hitno su ga prebacili u bolnicu Ichilov u Tel Avivu, ali mu se stanje ubrzo pogoršalo. Umro je jučer rano ujutro. Schwartzova supruga i djeca propitkuju mjere opreza i sigurnosti na Euroviziji, prenosi Times of Israel.

- Ne krivimo nikoga u ovom trenutku, ali kako je moguće da na tako velikom događaju, kao što je Eurosong, s toliko uloženog novca, nadzora i sigurnosti nešto tako strašno dogodi - pita se Fuldijev sin Erez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija i vlasti pokrenuli su službenu istragu incidenta. Početni rezultati pokazuju kako se s rasvjetnim uređajima nije postupalo u skladu s propisima, piše IQ Magazin.

DRUGA POLUFINALNA VEČER Roko odletio s natjecanja: Nije se plasirao u finale Eurosonga

Organizatori Eurosonga izjavili su kako su ožalošćeni njegovom smrću te da surađuju s vlastima. Inače su osoblje i radnici u backstageu izloženi velikom riziku od ozbiljnih ozljeda na radnom mjestu, pišu strani mediji. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • charles_bronson 17.05.2019.

    Kad je u pitanju eurosong svaka žrtva je beznačajna...sve za eurosong ništa kontra eurosonga i Jackvesa Houdeka.

  • Old Kresoje 17.05.2019.

    Taj cijeli cirkus je jedna velika tragedija.

  • Zmar116 17.05.2019.

    Nadam se da to nije bila reakcija poslije izvedbe naše pjesme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare